התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בוחרים להרגיש טוב

בוחרים להרגיש טוב

מק"ט מוצר: 080001600010
איך משיגים מצב רוח טוב' ?
שאלת המיליון דולר' של המציאות בה אנו חיים.
כמה טוב היה לשרוק לעצמנו בעליזות מדי בוקר ולהרדם מאושרים בלילה... רק המחשבה על כך מותחת על שפתנו חיוך - אבל חיוך מר.
'גן העדן האבוד' של רבים וטובים מאתנו, חבוי אי - שם בין רגש, אשמה, מתח, חוסר הערכה עצמית, ראיית שחורות, עוינות וביקורת.

דכדוך פנימי עוטף את חיינו היכולים להיות כה נפלאים, בקורי שממון אפרפרים ודביקים.
האם תחושות אלו נחשבות לדכאון?
לא ממש, אבל הן בהחלט לא נחמדות, ואף עלולות לגרום למצבי רוח ירודים ברמות שונות, החל מ'דיכ' מעיק המוכר היטב לכולנו, וכלה ביגון שעשוי להתפתח לרמה שלא חלמנו עליה.

' בוחרים להרגיש טוב' רב המכר של הפסיכיאטר דייויד ברנס התפרסם בארה"ב כספר המוביל לרכישת יכולת התמודדות עם מצבי רוח ירודים. בסגנון עסיסי וקולח שכבש את לב הקורא האמריקאי, עורך לנו ד"ר ברנס הכרות עם המתרחש במחוזות הרגש שלנו, ופורש לפנינו טכניקות פשוטות ומעשיות להצלחה.

הוא מתבסס על מיקרים מוכחים ועל נסיונו הקליני העשיר.
הידע המקצועי מוגש בכתיבה ישירה, אנושית וחמימה.

ד"ר דייויד ברנס הוא פסיכיאטר קנדי שהתמחה בשיטת הטיפול הקוגניטיבית, המשיך לפתח את השיטה, ועשה אותה לנגישה ברורה ומעשית, למטפלים ולמטופלים כאחד.
' בוחרים להרגיש טוב' הוא מדריך אישי נהדר לשיפור איכות החיים, לשליטה עצמית ולשחרור.
בנוסף מהווה הוא כלי טיפולי רב - עוצמה עבור שרויים בדכאון ובני משפחותיהם, ועבור אנשי מקצוע שיוכלו להעשיר באמצעותו את יכולותיהם.
מחבר/ת דייויד ברנס
מק"ט מוצר 080001600010
שם יצרן מכון פסגות
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • להיות גבר בעולם - חננאל רוס

    לגבריות יש השפעה על גברים ונשים כאחד. היא בונה ומעצבת, וגם מצמצמת על פי עקרונותיה. הגבריות אף זוכה לביקורת מכיוונים רבים, מה שהופך את העיסוק בה לנפיץ. אך מה הם חוקי הגבריות, מה מרכיב אותה וכיצד ניתן לעבוד איתה? מה הופך גבר ל"גבר"? איך מפענחים את המיניות הגברית? כיצד אבהות משתלבת בחיים גבריים? למה קשה כל כך לגלות חולשה ומדוע מלחמה נוגעת עמוק בגברים?

    תשובות לשאלות אלה מוצעות בספר להיות גבר בעולם, הפורשׂ את מפת הגבריות ופורט את מאפייניה דרך תיאורי מקרה, מסעות אישיים והתרחשויות חברתיות. בהתבסס על מחקרים עדכניים, תיאוריות פסיכולוגיות ומפגש בלתי אמצעי עם המציאות, יוצר המחבר – פסיכולוג קליני וחוקר גבריות – תמהיל קולח שנופח ממשוּת במדע. השזירה בין סיפורים אנושיים לדיונים כלליים מרעננת את השיח התיאורטי ומרחיבה את הבנת החיים האישיים. 

    להיות גבר בעולם אינו רק ספר על גברים – זהו ספר על בני אדם. הוא פונה אל כל מי שרוצֶה ורוצָה להבין טוב יותר את עצמם ואת מיניותם, את הקרובים להם ואת החברה האנושית. לאור הוגים כפרויד והראי"ה קוק, ואבני דרך תרבותיות כאדיפוס ויוסף, הוא מציע נקודת מוצא לשיח על קשרים אנושיים ועל האפשרות לחתור לטוב בעולם רב-פנים. התובנות והידע שבו יתאימו לאלה השואפים להכיר במבנים הסמויים שמעצבים את זהותנו ואף לסקרנים המעוניינים להתרשם מביקור בחדר הטיפול ומהשיחות שנרקמות בתוכו ומחוללות שינויים.

    המחיר שלנו: 68