התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בורסה - מסחר יומי למתחילים - צביקה ברגמן

בורסה - מסחר יומי למתחילים - צביקה ברגמן

מק"ט מוצר: 078000000283
השם: סוחר יום
 
המטרה: להתפרנס ממסחר יומי בשוק ההון.
 
השיטה: קניה של ניירות ערך, מטבעות או סחורות בשאיפה לממש עוד באותו יום את הקניה ברווח מהיר שישאיר בידי סוחר היום כמה מאות או אלפי דולרים.
 
הדרך: לימוד שיטות המסחר, זיהוי האפשרויות הרבות לרווח, מימוש הידע והפקת רווחים וכל זאת מהבית או המשרד כפרנסה עיקרית או כתוספת למשכורת.
 
הכלים: תוכנות משוכללות, שליטה ברגשות, יכולת לימוד והתמדה, ניסיון ורצון עז להצליח.
 
סכום ההשקעה הדרוש: החל מאלף דולר.
 
סוחרי היום מציתים את דמיונם של המשקיעים מסביב לעולם. מדובר בעולם אכזר וחלק לא קטן נטרף כבר בשלבים הראשונים אולם סוחרי היום המעטים שמצליחים כבר לא ילכו לעבוד יותר בשביל אף אחד. הם מרוויחים אלפי דולרים ביום מהבית.
 
אם יש לך מחשב וכסף לסכן הספר הזה פותח בפניך אתגר חדש ומגלה את האמת.
 
לבעלי משמעת ושליטה עצמית, סבלנות ואומץ בלבד.
מחבר/ת צביקה ברגמן
מק"ט מוצר 078000000283
שם יצרן בית עלים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • עוד כלי לארגז
    ביל גייטס אמר פעם שכוח מקורו בידע שאתה משתף. אני משתף את הידע הרב שצברתי במטרה להוביל לשינוי בתפיסת עולם המיתוג, השיווק, הפרסום והדיגיטל. שיתוף הידע הזה מחייב אותי ללמוד עוד ועוד. ספר זה נכתב במטרה שכל קוראיו יוכלו להוסיף עוד כלי איכותי לארגז הכלים השיווקי שלהם. "עוד כלי לארגז" מכיל פתרונות יצירתיים וכלים יעילים שעוזרים לפצח את סודות השיווק באופן מונגש וערוך לקריאה וליישום.
    ספר זה יכול להתאים לעסקים שנמצאים בשלבי התהוות ורוצים להתנהל באופן מסודר, לכאלה שרבים ממהלכי השיווק שלהם נכשלו ולחברות שאין ביכולתן לתכנן מהלכים אסטרטגיים ארוכי טווח. כמו כן, הוא עשוי לסייע לארגונים שלא מצליחים להבין את הנתונים שמופיעים בדוחותיהם, לעסקים שתקציב השיווק שלהם נקבע 'על פי הרגשה' ולארגונים שרוצים לשפר את מערכת היחסים עם לקוחותיהם.
    רועי ריבק, יליד 1986 מבאר שבע – יועץ שיווק, בעלים של סוכנות פרסום ומייסד תוכנית ההכשרה “BLACK SQUAD” מרים איתך כוסית לחיי ההצלחות שבדרך ."עוד כלי לארגז" זהו ספרו הראשון.
    המחיר שלנו: 119