התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • חוכמה משולחן המטבח - רחל נעמי רמן

חוכמה משולחן המטבח - רחל נעמי רמן

מק"ט מוצר: 002000488680
חוכמה משולחן המטבח: סיפורים שמרפאים.

כל אדם הוא סיפור.

כשהייתי ילדה, נהגו אנשים לשבת סביב שולחנות המטבח ולספר את סיפוריהם.
איננו מרבים לעשות זאת כיום.

הישיבה סביב השולחן וההאזנה לסיפורים אינה רק דרך להעביר את הזמן.
זו דרך להעביר את החוכמה זה לזה. להעביר את החומר שעוזר לנו לחיות חיים ראויים ובעלי משמעות.

למרות עוצמתה אדירה של הטכנולוגיה, רבים מאיתנו עדיין אינם חיים טוב.
ייתכן שאנחנו צריכים לשוב ולהאזין זה לזה.

הבדידות היא הפצע הנסתר של תקופתנו, המחיר שרבים נאלצו לשלם על דבקותם בערכים כגון עצמאות ומיומנות.

ד"ר רחל נעמי רֶמֶן מזמינה אותנו להתבונן מתחת לפני השטח ולזכור שאנחנו קשורים זה לזה ויכולים לרפא זה את זה.

תוך התבססות על ניסיונה כרופאה וכמי שסבלה בעצמה ממחלה כרונית קשה, ד“ר רמן מספרת לנו על מערכת היחסים הייחודית והאינטימית שלה עם הריפוי ועם כוח החיים.
סיפוריה, שנקטפו מעץ החיים, מוקדשים לגיבור הרגיל המצוי בכולנו וניצב כעד ראייה לנטייתם הטבעית של החיים לרפא את פצעינו.

מחבר/ת רחל נעמי רמן
מק"ט מוצר 002000488680
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • ראשית הקבלה - חשיבה מחודשת

    ספרות 'הקבלה' נחשבת לספרות בעלת תכנים מיתיים נועזים וסודיים, ואלה מלווים בשמועות על האיסור ללמוד אותה בגיל צעיר. נועזותה וחריגותה של 'הקבלה' הניעו חוקרים רבים מאז המאה התשע-עשרה ועד היום לשאול מהי ראשית 'הקבלה'? מהיכן צמחה? ומהם מקורותיה הרעיוניים?

    בספר 'ראשית הקבלה - חשיבה מחודשת', בודק צחי וייס שאלות יסוד אלה מחדש. מתוך ראייה היסטורית רחבה וניתוח מחקרי חד, הוא מראה שהשאלות על ראשיתה ועל מקורותיה של 'הקבלה' הן במידה רבה תוצר של גישות אידאולוגיות מודרניות. המחבר מערער על עצם תקפותו של המונח 'קבלה', וכן על הנרטיב שלפיו מדובר בתנועה דתית מיתית נועזת שצמחה בימי הביניים, ומציע תיאור חלופי שלפיו פוּתח בתחילת המאה השלוש עשרה מבנה של עשר מידות אלוהיות, שכונו בין השאר 'ספירות', כמענה לבעיות דתיות בנות הזמן.

    המחיר שלנו: 88