התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • כשניטשה בכה-מחודש - יאלום ארווין ד. דר

כשניטשה בכה-מחודש - יאלום ארווין ד. דר

מק"ט מוצר: 003200218961
מפגש דמיוני בווינה, 1882, הוא ציר ספרו המסעיר של ארוין ילום. ד"ר יוזף ברויר, רופא בעל-שם, מורו וידידו של זיגמונד פרויד, קושר עיסקה עם לו סלומה, לרפא את ידידה פרידריך ניטשה מהתקפי מיגרנה קשים התוקפים אותו.
המפגש בין הרופא הדגול והפילוסוף המרדן, והעיסקה הנרקמת ביניהם - זה יטפל בתחלואי הגוף של הפילוסוף וזה ינסה לפתור את מצוקות הנפש של הרופא - לא היו ולא נבראו, אך המחבר משכיל לטוות סביבם עלילה רבת דמיון.
השיחות המרתקות בין השניים פורשות את יסודותיו של "הטיפול בדיבור", שהיה לימים בסיס תורת-הנפש והפסיכואנליזה מבית מדרשו של זיגמונד פרויד.
ארוין ילום, פסיכיאטר אמריקאי בעל שם, וממניחי היסודות לפסיכותראפיה הקבוצתית, מגדיר את ספרו "רומן", אך נעזר במסמכים היסטוריים ובידע מעמיק ויסודי על התפתחות תורת הנפש כדי להעמיד תמונה מרתקת ומגרת-דמיון על עיקריה והתפתחותה של אחת המהפיכות הגדולות ביותר בתולדות האנושות.
.
 
מחבר/ת אלום ארווין ד. דר
מק"ט מוצר 003200218961
שם יצרן עם עובד