התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מהומה רבה על לא דבר - ויליאם שייקספיר

מהומה רבה על לא דבר - ויליאם שייקספיר

מק"ט מוצר: 000100020373
"מהומה רבה על לא דבר" מעמיד במרכזו עיסוק במוסכמות האהבה והתשוקה, רגשות החיבה והספונטאניות, החלום והמציאות, הגלוי והנסתר, העמדת הפנים והתרמית - כל אלה נבחנים באמצעות גינוני החיזור; הללו מאפשרים את תנודות המטוללת בין זוגות ניגודים, תוך כדי התקדמות דרמטית של סיפור העלילה
מחבר/ת ויליאם שייקספיר
מק"ט מוצר 000100020373
שם יצרן דביר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אנחנו המאושרים

    בספר שיריו השני אנחנו המאושרים חוקר עמרי זיידנברג באומץ ובכישרון את התבוסה — תבוסת הגוף בתוך הזמן, תבוסת הנפש בתוך הבל העולם. החל בתבוסת הילדות, שבאדמתה הטרייה טמון גלעין שקרי, הבטחה ירוקה, דרך תבוסת ההתבגרות וההתפכחות בארץ ספוגת היסטוריה ומלחמות, וכלה בתבוסת האהבה הזוגית, שהיא אי של אַיִן — "עלבון של מיטות נפרדות", כעסים ופרידות.

    בקול פואטי ייחודי, בשפה טבעית, במטפוריקה רעננה ובאירוניה דקה, בתבונה של אדם שנע חיים שלמים "בין הרחוב לבניין", משרטט עבורנו זיידנברג מפה של מפלה. זוהי קריסה של גוף ושל לב, של תא משפחתי, של חברה. "כל המילים חולות", הוא כותב אבל השפה היא חֲֲבֵרָה המאפשרת לו לשרטט תמונות צלולות ומדוייקות, עתירות יופי, של ילדות, נערות ובגרות בצל אותה תבוסה. כוחה של המילה מאפשר לו למגר את העזובה, לסרב למלחמה, להביס את השגרה.

    המחיר שלנו: 52