התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • תולדות האנושות - היסטוריה מאוירת - יובל נח הררי

תולדות האנושות - היסטוריה מאוירת - יובל נח הררי

גרסת הקומיקס הדיגיטלית מומלצת לקריאה במכשירי טאבלט ואייפד בגודל 7 אינצ' ומעלה, להנאה מיטבית מעושרו החזותי של הספר.

"תולדות האנושות, היסטוריה מאוירת" הוא עיבוד עלילתי בהיר וסוחף לספרו פורץ הדרך של ההיסטוריון יובל נח הררי, "קיצור תולדות האנושות".

הררי, מלווה בדמויות ססגוניות כמו דוקטור פנטזיה, הבלשית לופז וסינדי מלכת הסוואנה, מזמין את הקוראים למסע הרפתקני אל העבר ופותח צוהר מחודש ורענן להיסטוריה של כולנו.

זהו הכרך הראשון. הוא מסביר כיצד התפתח האדם והתפשט בכל רחבי כדור הארץ. הררי, כתמיד, מאתגר את קוראיו לשקול מחדש אמונות מקובלות, לחבר בין התפתחויות העבר לבין דאגות ההווה ולא לפחד מרעיונות גדולים.

"קיצור תולדות האנושות" שבה את ליבם של מיליוני קוראים, תורגם ל־ 60 שפות ומכר 16 מיליון עותקים.
העיבוד המאויר רואה אור ב־30 שפות שונות בו־זמנית בכל העולם.
מחבר/ת יובל נח ההרי
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אפשר להתאהב רק שלוש פעמים

    גלו את שלושת סוגי האהבה
    ואת הסוד למציאת האחד או את האחת שנועדו לכם באמת.

    אנחנו אוהבים ואוהבים שוב – וליבנו נשבר, אבל אנחנו מצליחים לגלות את האומץ לנסות שוב.

    קייט רוז, בספר מעמיק ומלמד זה, המומחית למערכות יחסים, מובילה את הקוראים לאורכה של דרך שבסופה יגיעו להבנה עמוקה יותר של עצמם ושל רצונותיהם, וימצאו את הלהבה התאומה שלהם.

    לדברי רוז, האהבה היא מסע של גילוי עצמי וכל מערכת יחסים שאנחנו מקיימים נועדה ללמד אותנו משהו שאנחנו חייבים ללמוד על עצמנו ועל מה שיגרום לנו להגיע לאושר האמיתי.

    אנחנו חווים בחיינו שלושה סוגי אהבה:
    עם חבר הנפש אנחנו מתוודעים לחלום האהבה, אולם באופן כלשהו אנחנו מגלים ש״חיים באושר ועושר לעד״ לא נועדו להימשך לנצח. אנחנו עושים את כל המאמצים להצליח באהבה הקארמתית שלנו, אך לעיתים קרובות איננו באמת שואלים את עצמנו אם אהבה זו אכן נועדה לנו. על אף הכאב להודות בכך, אהבה זו, שנראתה נכונה בהתחלה, עם הזמן מתגלה כלוקה בחסר. הלהבה התאומה מגיעה לחיינו לעיתים מאוחר ולעיתים איננו אפילו יודעים אם זוהי באמת אהבה משום שהיא קלה כל כך. זאת האהבה שתסייע לנו לקבל את עצמנו בדיוק כפי שאנחנו, מכיוון שזהו תפקידן של הלהבות התאומות.

    בספר אפשר להתאהב רק שלוש פעמים מראה לנו קייט רוז שהסוף המאושר איננו זהה לסוף באגדות, אבל הוא קורה למרות הכול.

    המחיר שלנו: 68.60
     
  • אנשי ונשות חינוך - זהות במסע של אי-בהירות

    הספר עוסק באתגרי החינוך של אנשי ונשות החינוך בישראל כיום, לאחר מגפת הקורונה ושינויים עולמיים ומקומיים. הוא מדגיש את החשיבות של החינוך כיסוד וכקרקע המוצקה שעליה צומחת ומתעצבת דמותה וזהותה של המדינה. הספר מציע כיווני חשיבה פילוסופיים ומעשיים המבוססים על ניסיון מעשי עשיר ורב שנים בשדה החינוך וההוראה ובמחקר האקדמי. המחברים עוסקים בשינויים שדור העתיד חשוף אליהם, שינויים המובילים לפערי ידע וביצוע בין התלמידים למוריהם. הם מעלים שאלות בנוגע לאיכות הידע שהתלמידים צוברים, ומבקרים את התפיסה שהטכנולוגיה לבדה תוכל לסגור את הפערים האלה. לשיטתם נדרש שינוי מבני ניכר במערכת החינוך ובתפקידם של בתי הספר והמורים, וזאת לאחר התאמתם לפדגוגיה מתקדמת ולאמצעים טכנולוגיים חדשים, בבחינת לצפות את הבלתי צפוי ולהיערך לכל תרחיש אפשרי. כל זאת מתוך אמונה שהחינוך הוא כיפת הברזל האמיתית ובת הקיימא של מדינת ישראל.

    פרופ' איתן סימון הוא איש חינוך ומרצה בכיר במכללה האקדמית תל חי. כיהן כנשיא מכללת אוהלו, כסגן נשיא המכללה, וכראש בית הספר לחינוך והוראה. הוביל את איחוד מכללת אוהלו עם מכללת תל חי ושימש בתפקיד סגן נשיא מכללת תל חי וראש החוג לחינוך והוראה ותוכנית ה־ M.Teach . פרופ' סימון הוא חוקר בתחומי הכשרת מורים, זהות מקצועית, מנהיגות וחדשנות פדגוגית ובוגר מכון מופ”ת במסלול ניהול מוסדות אקדמיים. פרופ' סימון פרסם עשרות מאמרים בכתבי עת בין־לאומיים ומקומיים, הוא מציג בכנסים בין־לאומיים ושותף בוועדות המדעיות של כנסים נבחרים.

    ד”ר יונית ניסים כיהנה כדיקן הסטודנטים, כראש בית הספר ללימודי המשך וכראש הפקולטה לחינוך במכללת אוהלו וכראש החוג לחינוך והוראה במכללת תל חי. ד"ר ניסים היא מרצה בכירה וחוקרת בתחומי הכשרת מורים, מנהיגות וחדשנות. היא בוגרת מכון מופ”ת, בית הספר לפיתוח מקצועי בהכשרה להוראה והנחיה ובוגרת מכון מנדל בתוכנית למנהיגות אקדמית. פרסמה מאמרים רבים בכתבי עת מקומיים ובין־לאומיים והופיעה בכנסים בין־לאומיים.

    המחיר שלנו: 76.80