התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שבעת העקרונות לנישואים מאושרים

שבעת העקרונות לנישואים מאושרים

מק"ט מוצר: 071701000606
"שבעת העקרונות לנישואים מאושרים" מאת ד"ר ג'ון גוטמן הוא לדעתי הספר הטוב ביותר בעולם היום לאלה הרוצים לשפר את הזוגיות שלהם. 
 
הספר מתבסס על מחקרים מדעיים שכללו אלפי זוגות, ונעשו לאורך עשרות שנים, במעבדה של גוטמן באוניברסיטת וושינגטון בסיאטל. כאן תמצאו תשובות חדשות ובלתי צפויות לשתי השאלות ששואלים שוב ושוב זוגות רבים, בכל הגילים ובכל העולם: מדוע כל כך קשה לנו לחיות יחד? ומה אפשר לעשות כדי שיהיה לנו טוב יחד?
 
"שבעת העקרונות", שהפך לרב-מכר בארצות הברית, הוא ספר פורץ דרך. הספר חושף בשיטתיות את ההרגלים והתהליכים הסמויים ששוחקים לנו את האהבה את האהבה הזוגית הגדולה. על סמך התגליות והתובנות המפתיעות של גוטמן, הספר נותן המלצות ברורות – כללי "עשה" ו"אל תעשה" – לשדרוג איכות הקשר הזוגי, לא רק ביומיום אלא גם בזמני ריב ומשבר. להמלצות האלה, שמסתייעות בשאלונים רבים ובתרגילים מעשיים, יש יעילות מוכחת בהקטנת הסיכוי לגירושים, ובהגדלת מידת הסיפוק וההנאה של שני השותפים לקשר הזוגי. 
 
זהו ספר לכל אלה שהקשר הזוגי שלהם יקר לליבם – נשים וגברים שרוצים לחיות טוב יותר, לאהוב טוב יותר, וגם לריב טוב יותר.
- פרופ' יורם יובל.
 
האגף לרפואת המוח, בית החולים הדסה עין כרם, והמחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים
מחבר/ת גון גוטמן
מק"ט מוצר 071701000606
שם יצרן אגם
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים