התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ימים בסערה - יד שניה

ימים בסערה - יד שניה

מק"ט מוצר: 95991
בליל סופה נקלעים שלושה גברים וארבע נשים שלכאורה אין ביניהם כל קשר, לבקתות אירוח מבודדות ברמת הגולן. שלג כבד יורד, הדרכים נסגרות, אין יוצא ואין בא.

כל דמות אוצרת בתוכה סוד והחוטים הדקיקים הנסתרים הקושרים ביניהן מתגלים לראשונה בעקבות המפגש, וחושפים את הסערות הנפשיות והמוסריות אשר טלטלו את חייהן

מחוץ לישוב גועשות הרוחות בעקבות פעולותיה של קבוצה משיחית המבעירה את הארץ והאירועים משתרגים זה בזה עד לקרשנדו מפתיע בו הכל מתבהר ומצטלל.

ימים בסערה משלב סאגה היסטורית עשירה עם נגיעות של ספרות מתח קלאסית לכדי הרפתקה החוצה את גבולות הזמן והמקום.
סיפור של גבורה, תשוקה ומכאוב, אהבות גדלות מהחיים ובחירות גורליות.

ביד בוטחת מובילה אותנו מיכל שלו למסע בחצרות חסידים צפופות בצפת ובוויליאמסבורג, דרך קומונה היפית משוחררת ורווית סמים בקליפורניה של שנות השישים, היערות המושלגים ומלאי הסכנה של יוגוסלביה במלחמת העולם השנייה ועד לעולם התת-ימי במפרץ חיפה של ימינו. מסע הסוחף את הקוראים עד לאחריתו הדרמטית.
מחבר/ת מיכל שלו
מק"ט מוצר 95991
שם יצרן שונים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • רגשות במגירה - יד שניה
    לכולנו יש רגשות במגירה, סודות כמוסים, רגעים שאנחנו מדחיקים, כאב חד עם תחפושת עלובה של אושר מזויף, לכולנו יש פחדים, דחפים וחלומות גדולים, לכולנו יש מחשבות שבאות רק בלילה, כשהרחוב שקט והעולם ישן, כולנו שקרנים גדולים בעולם קטן, וכולנו מציירים בכל בוקר חיוך גדול גם כשהכול מתפרק, לכולנו יש רגשות במגירה"מהרגע הזה אין דרך חזרה, ברגע זה אתם מקבלים לידיכם את המפתחות למגירה שלי, של כולנו, לסיפורים הכואבים, לרגשות, לאהבות ולאכזבות. אתם תבכו, תצחקו, תתעצבנו ותבינו שלכולנו יש רגשות במגירה. מוכנים לצאת יחד למסע אל תוך הנפש? המילים שלי מחכות רק לכם.לירן כהן, יליד 1990, סופר, מרצה, מנחה סדנאות כתיבה ושובר מוסכמות. לירן כהן כבש תוך זמן קצר עשרות אלפי לבבות של קוראים וקוראות. ספרו הראשון "כבר לא מתים מאהבה" זכה לאהבה עצומה מהקהל וחולל "רעידת אדמה" שלא נראתה כמותה שנים רבות בעולם הספרות, "כבר לא מתים מאהבה" הוביל במשך חודשים את רשימת רבי המכר וזכה בפרס "סטימצקי" לשנת 2016. "רגשות במגירה" הוא ספרו השני.
    המחיר שלנו: 30