התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • חילון ומודרנה במשנתו הדתית של אברהם יהושע השל - (בנימין) ביני ברויאר

חילון ומודרנה במשנתו הדתית של אברהם יהושע השל - (בנימין) ביני ברויאר

מק"ט מוצר: 144700000189
הרב פרופסור אברהם יהושע השל הולך ונעשה מוכר בישראל. לאחר מלחמת העולם השנייה נחשב השל לאחד ההוגים הדתיים המרכזיים בארצות הברית. הוא שילב הגות דתית מעמיקה, יצירתית ומודרנית, יחד עם עשייה חברתית ענפה ורגישות לעוולות, עד לפעילותו המפורסמת למען זכויות השחורים בשילוב ידיים עם מרטין לותר קינג. ספר זה מושתת על עבודת דוקטורט שנכתבה בהדרכתו של פרופ’ משה אידל, חתן פרס ישראל ומאנשי הרוח הגדולים בדורנו. מדבריו של פרופ’ אידל; ”ברויאר חקר ביסודיות סוגיה מוזנחת בהגותו של א”י השל על גישתו לתהליך החילון, השווה את גישתו לגישותיהם של הוגי דעות בני זמנו, ובדק את מקומה של התפילה כחוויה מארגנת חשובה בהגותו של השל. אין ספק כי לפנינו תרומה משמעותית להבנתו של השל - הן בבחירת הנושא, בטיפול בו ובהארה השוואתית של הגותו”
מחבר/ת בינימין ברויאר
מק"ט מוצר 144700000189
שם יצרן ספרות עכשיו
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • 2048
    המחיר שלנו: 82
     
  • ציוויליזציית הרגשות

    כיצד פלש הקפיטליזם לחיי האהבה והמיניות שלנו? איך נוכל להמציא מחדש את השמאל, לנוכח הטראמפיזם ופוליטיקת הזהויות? לאן מועדות פניה של ישראל לאחר טבח 7 באוקטובר? ומה הבינה אווה אילוז בישראל, שהשפיע על תפיסותיה הפמיניסטיות? 

    כסוציולוגית שמתמקדת בהשפעת הקפיטליזם על רגשותינו וכאינטלקטואלית מקורית, אמיצה ופורה, הגותה של אווה אילוז נוגעת כמעט בכל תחומי החיים והשיח של העידן הנוכחי. בספר זה היא מקשרת בפעם הראשונה את סיפורה האישי להשקפת עולמה ולפועלה. בסדרת שיחות עם העיתונאית אלנה סְְקָָפּאטיצ'י, היא חוזרת לילדותה במרוקו, כבת למשפחה יהודית מסורתית, ולמעברים הגיאוגרפיים והתרבותיים שעשתה בהמשך חייה בין צרפת, ארצות הברית וישראל. שיחות אלו מאירות את גוף עבודותיה הנרחב שמוּנע על ידי דיאלוג עם הוגים מרכזיים נוספים וחשיבה ביקורתית שמתפתחת ללא הרף, ומציגות את תובנותיה הנוגעות לחירויות דמוקרטיות וייצור ידע בחברה פתוחה.

    אווה אילוז כתבה שמונה־עשר ספרים, בהם סופה של האהבה: סוציולוגיה של יחסים שלילייםשלטון האושר: איך מדע האושר שולט בחיינו, ומדוע האהבה כואבת, שראו אור בהוצאת כתר. היא מלמדת ומרצה באוניברסיטאות בצרפת, בארצות הברית ובישראל. פועלה זיכה אותה בפרסים, כגון פרס א.מ.ת., אבירת לגיון הכבוד ועוד.

    אלנה סְְקָָפּאטיצ'י היא עיתונאית ועורכת, לשעבר העורכת הראשית של האתר Usbek & Rica , וכיום עורכת אחראית בהוצאת .Arkhê

    המחיר שלנו: 56.40