התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • איך כותבים סיפור - אורי פרץ-שרון

איך כותבים סיפור - אורי פרץ-שרון

מק"ט מוצר: 080005700013

איך בונים עלילה? איך מאפיינים דמות?

איך יוצרים מתח? איך גורמים לקורא להתרגש?  רבים סבורים שכדי לכתוב נדרשים רק זמן פנוי, מחשב או עט, והרבה השראה וכישרון. כל אלה אכן נחוצים, אך כתיבה דורשת גם מיומנות, ובדיוק כמו מחול, פיסול או שירה, אפשר ללמוד אותה ולהתמקצע בה.

איך כותבים סיפור מנסה להציג לראשונה לכותב הישראלי סקירה מובנית ושיטתית של תורת הכתיבה – על שלל הטכניקות והכלים שלה. המדריך מבוסס על ספרות ענפה שנכתבה בחלקה על ידי סופרים ידועי שם, ומלווה בדוגמאות רבות מן הספרות העברית והעולמית.

איך כותבים סיפור מיועד הן לכותבים מתחילים והן למנוסים, המעוניינים ללמוד את תורת הכתיבה ולפתח מיומנות לכתיבת ספרות בנויה כהלכה, סוחפת ומרגשת.

"שחרזאדה, מ'סיפורי אלף לילה ולילה' ניצלה רק בזכות זה שבכל פעם שראתה את השמש עולה, היא עצרה באמצע משפט והותירה את המלך פעור פה. כולנו דומים לבעלה של שחרזאדה, בכך שאנחנו רוצים לדעת מה הדבר הבא שיקרה. על כן, עמוד השדרה של היצירה הספרותית חייב להיות הסיפור."

א. מ. פורסטר, Aspects of the Novel

מחבר/ת אורי פרץ-שרון
מק"ט מוצר 080005700013
שם יצרן כתיבה נוצרת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • גנבו לי את המדינה

    גנבו לי את המדינה. מי גנב למי? מי היו הבעלים של המדינה? מי הקים אותה ולמי יש עליה זכויות? למה הטענות הללו נשמעות כיום, ומי משמיע אותן? מאז המהפך הפוליטי ב-1977 השאלות הנוקבות הללו רק הולכות ומתחדדות.

    בליל 4 בנובמבר 1995, לאחר רצח ראש הממשלה, יצחק רבין, זעק מנכ"ל משרדו, שמעון שבס: "הלכה לי המדינה". כמעט 30 שנה אחרי, עם התגשמות הסיוט שלנו, אזרחי ישראל, הקריאה הזאת הופכת לכתובת מהדהדת על הקיר: אנחנו צעד אחד לפני התהום.

    שבס, ממקימי ההתיישבות ברמת הגולן, שלחם במלחמת יום הכיפורים ואיבד בה אין-ספור חברים, שהיה ליד ימינו של רבין המנוח, בוחן בספרו החדש את הדרך שעברנו ממדינה משגשגת, מצליחה ומלוכדת, לאוסף של פלנגות מסוכסכות במדינה שמשאביה נגזלים לצורך מטרה אחת ויחידה: ההישארות והאחיזה בשלטון.

    כמי שעמד בכל צומתי קבלת ההחלטות והכיר מקרוב את מנהיגי המדינה, שבס מזהה את שורשי הבעיה וגם מספק פתרונות אפשריים למה שיכול, אולי, לשוב ולחבר בין זרמים פוליטיים שונים ולהציל אותנו מקצו של החזון הציוני. 

    המחיר שלנו: 89