התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אוסף מפיות - יד שניה

אוסף מפיות - יד שניה

מק"ט מוצר: 119536
45 ₪
אין במלאי

כאם לארבעה, חמוטל בילתה בשנים האחרונות במחלקת יולדות יותר מאשר בנסיעות לחו"ל. כמנהלת הכי זוטרה במפעל תרופות, יש לה אפס שאיפות לקידום. כאספנית מפיות, מזמן לא צירפה מפית חדשה לאוסף, וכאשתו של יונתן, חובב חידות היגיון, היא תמיד הגיעה אחרונה לפתרון.

אבל כל זה עתיד להשתנות כשדווקא היא תישלח ללונדון בתור נציגת מפעל התרופות. חמוטל, בת ארבעים וקצת, אינה יכולה להתכחש למרחק שנוצר בינה לבין בעלה, ממש כמו שהיא מתקשה לשכוח שבלונדון מתגורר אהוב נעוריה שזנח אותה לאנחות. הנסיעה הלא צפויה בחברת גבר שתקן ומסתורי עומדת לשנות את הכול. כי מי שתמיד ניווטה את משפחתה ביד רמה עומדת מול חייה כמו אל מול אחת מחידות ההיגיון של בעלה. ובכלל לא בטוח שהיא יודעת את הפתרון.

'אוסף מפיות' הוא רומן על פרשות דרכים, על אהבה ומשפחה והחברות הכי טובות; על האפשרות לבחור במה שמצחיק אותנו וגורם לנו להרגיש בבית בעולם. רומן שנכנס אל הלב ומציע אופטימיות מפוכחת בעולם תזזיתי.

הדס דושי־וקס הייתה במשך שנים ארוכות מוכרת ספרים ומנהלת חנות ספרים. 'אוסף מפיות' הוא הספר הראשון שכתבה.

מחבר/ת הדס דושי וקס
מק"ט מוצר 119536
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בעלך מרשה לך? - יד שניה

    "'תגידי, בעלך מרשה לך להסתובב בלילות?' שאלה זו הופנתה אלי לא אחת על ידי חברים במרכז הליכוד, בניסיוני הראשון להיבחר לכנסת ב-1988. העולם הפוליטי היה אז כולו גברי, ולא האיר פניו לנשים", כותבת לימור לבנת בספרה האוטוביוגרפי.

    לבנת גברה על כל המכשולים, ונבחרה לראשונה לכנסת ב-1992. כפמיניסטית הימנית הראשונה, היא שיתפה פעולה עם יעל דיין ועם חברות כנסת מכל הסיעות, למען שוויון מגדרי.

    בספרה חושפת לבנת את יחסיה לאורך השנים עם בנימין נתניהו. בבחירות 1996, בהן ניצח נתניהו את שמעון פרס על חוט השׂערה, היא מילאה תפקיד משמעותי בהשגת הניצחון כמי ששימשה יו"ר מטה ההסברה של הליכוד. היא כיהנה בממשלת נתניהו הראשונה כשרת התקשורת. לאחר מכן הגשימה שאיפה ארוכת ימים, וכיהנה בשתי ממשלותיו של אריאל שרון כשרת החינוך. ב-2009, עם שובו של נתניהו לראשות הממשלה, היא מונתה לשרת התרבות והספורט. במהלך השנים הללו ניהלה באומץ שורה ארוכה של מאבקים – מול טייקונים במשק, מול ארגוני המורים, בעולם הספורט, ומול תביעות מושחתות של חברים במרכז הליכוד, נגדן יצאה ב"נאום הג'ובים" המפורסם שלה.

    ב-2015 חשה לבנת שהליכוד ונתניהו בראשו סוטים מהדרך הממלכתית שאפיינה את המפלגה ופרשה מהחיים הפוליטיים. בפברואר 2021, בעקבות "חותמת הכשרות" שנתניהו העניק לכהניסט ההומופוב איתמר בן גביר, הפסיקה את חברותה בליכוד. בשנים 2023-2022, בתקופת הניסיון להפיכה משטרית, לבנת נאמה בהפגנות וציטטה את ז'בוטינסקי ובגין, שהאמינו במערכת משפט עצמאית וחזקה.

    המחיר שלנו: 40