התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מפורסמת בעל כורחה - יד שניה

מפורסמת בעל כורחה - יד שניה

מק"ט מוצר: 119564
35 ₪
אין במלאי

אבישג (שוגי) סורקין האמינה בתמימותה כי הגיעה אל המנוחה והנחלה כשבקיץ אחד היא גם זוכה להצעת נישואין מבן זוגה האהוב וגם מגשימה את חלומה להפוך למחנכת בתיכון שבו היא מלמדת.

אך בערב חתונתה, ממש לפני החופה, בועת האושר הזאת מתנפצת כשהיא מגלה שחתנהּ בגד בה יומיים קודם עם חברתה הטובה ביותר. בזעם בלתי־ נשלט היא לוקחת את המיקרופון, משתפת את האורחים במה שקרה, מבטלת את החתונה ונמלטת מהמקום.

אבישג מנסה לאסוף את רסיסי לבה השבור ולהמשיך בחייה, ומתנחמת במחשבה שלפחות תזכה בתפקיד המחנכת שלו ייחלה. אלא שאז מתברר שסרטון פיצוץ החתונה, שצולם בלא ידיעתה, הועלה לרשת, נעשה ויראלי ושבר את כל שיאי הצפייה ביוטיוב – מה שגורם למנהלת התיכון לשקול מחדש את החלטתה לאפשר לה לחנך כיתה.

במאמציה לשקם את חייה ואת האמון שהיא רוחשת לבני אדם עוברת אבישג מסע ארוך ומטלטל, שבמהלכו היא מגלה עד כמה הדרך לחיים חדשים עוברת במחוזות חייה הקודמים, וכיצד אהבה, מסירות ובגידה שזורות לפעמים יחדיו לפי הפרד.

"מפורסמת בעל כורחה" הוא רומן סוחף ומרגש, מותח ושנון, הנוגע בנקודות הכואבות ביותר בחיינו, בתקופה שבה פרסום, תהילה וזוהר מזויף הפכו לחזות הכול.

אורלי קראוס ויינר פרסמה עד כה שבעה־עשר רבי־מכר. עם ספריה הבולטים נמנים "התרוממות", "דיוקן הונגרי", "זאבים בשלג", "אהבה ודעות קדומות" ו"המדריך לשוברות הלבבות".

מחבר/ת אורלי קראוס-ויינר
מק"ט מוצר 119564
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • במקום שבו צריך אותי - יד שניה

    בבוקר שמחת תורה תשפ"ד, נוה, בנה של עפרה לקס, יצא מביתו ונסע ליחידה שלו, סיירת מטכ"ל. משם ירד עם חבריו דרומה כדי להילחם במחבלים שפלשו וכבשו את קיבוץ בארי. נוה היה נחוש להגן על תושבי הדרום ולהציל אותם, אך הוא לא שב מהמשימה ונהרג בקרבות בקיבוץ.

    חודשיים אחר כך יצאה עפרה למסע בעקבות בנה ובעקבות אזרחים ולוחמים בעוטף, מתוך רצון להבין מה אירע לכולנו באותו יום נורא שהגדיר מחדש את מושגי הרעות והגבורה. שותפות הגורל בינה ובין גיבורי הספר יצרה מפגשים עמוקים שבהם שמעה סיפורים כנים ונוקבים הנוגעים בנבכי הנפש.

    בין דפי ספר זה תפגשו בין היתר את יוחאי, איתי ואיברהים, שהגנו על חמ"ל נחל עוז עד טיפת דמם האחרונה יחד עם נמרוד שנפצע, ואת אלקנא שהיה קב"ט מסיבת נובה, נלחם במחבלים ונפצע, ומאז נכנס שוב ושוב להילחם בעזה כדי שחבריו ישוחררו מהשבי. תכירו את מאלי שלחמה יחד עם חבריה למשטרה על גג התחנה בשדרות וכבר שלחה מסר של פרידה לבנה היחיד. תקראו את סיפורם של ניסן וברי, חברי כיתת הכוננות של נחל עוז, שיחד עם כמה לוחמי ימ"ס הגנו על כל חברי הקיבוץ, אבל היום ההוא לא מרפה מהם. תפגשו את יוסי מקיבוץ ניר עוז שנלחם במחבלים, הגן על משפחתו מהממ"ד וטיפל בחמותו שנמלטה מחוטפיה, ותלמדו להכיר את דמותו של סלמאן חבקה, מג"ד 53, ששילח טנקים לכל העוטף בלי שקיבל פקודה, נלחם בבארי ומאוחר יותר נהרג בעזה. הקריאה בספר תגלה שלרעות אין גיל, עדה, מגדר או עמדות פוליטיות, הפסיפס של הגיבורים מגוון וססגוני, כזה שממנו עשוי העם המיוחד שלנו.

    הפרק האחרון מוקדש לנוה, הגיבור האישי של עפרה, שבן רגע נהפך לגיבור לאומי. בבוקר שמחת תורה, בדרכו למשימה שממנה לא שב, אמר נוה את המשפט: "במקום שבו צריך אותי שם אני אהיה". המשפט הזה הוא המוטו שלאורו פעלו כל גיבורי הספר הזה.

    עפרה לקס, נשואה לנועם, אם לשישה ועיתונאית. זהו ספרה הרביעי.

    המחיר שלנו: 39