התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מה שאבד בזמן - יד שניה

מה שאבד בזמן - יד שניה

מק"ט מוצר: 119593
מה שאבד בזמן הוא רומן ביוגרפי על שני חברים, נורית גרץ ועמוס עוז שמדברים על מה שאבד בזמן. החיים עצמם, משפחה, אהבה, מקום, נאמנות, בגידה. ולא מעט גם על האמנות ועל המוות, ועל מה שמחבר, אולי, את הכול.
השיחה בין השניים נמשכה עשרות שנים, בעתות שלום ובמלחמות, בפגישות משפחתיות בקיבוץ חולדה, בפגישות עבודה, במכתבים שחצו אוקיינוסים ובהמון שיחות טלפון, שהאחרונות התנהלו כשעוז שכב על ערש דווי.
בשיחות האלו השאיר עוז בידיה של גרץ צוואה ספרותית מצמררת. הספר הזה הוא המימוש של הצוואה הזאת. הוא כתוב במסורת הרומן הביוגרפי/התיעודי שגרץ יצרה לו נוסח אישי ומקורי ('אל מה שנמוג', 1997; 'על דעת עצמו: ארבעה פרקי חיים' של עמוס קינן, 2008 ו'ים ביני ובינך', 2015), שזכה לשבחים מופלגים של הביקורת, וקנה לו עשרות אלפי קוראים נלהבים.
יגאל שוורץ
מחבר/ת נורית גרץ
מק"ט מוצר 119593
שם יצרן כנרת זמורה דביר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • החיים זה לא מלון - יד שניה

    השדכנית הבטיחה ברבי עקיבא של הדור. היא כנראה התכוונה לתקופה שהוא עוד היה רועה צאן. היא סמכה עלי שאני אמצא את הפוטנציאל הגלום בו. אבל לא קראו לי רחל. קראו לי מירה. לא ראיתי ירושלים של זהב. רק קש והרבה.

    אם אתם אנשים הגיוניים, ריאליים, שמשנתם סדורה, הספר לא מתאים לכם. אם אתם אוהבים סדר, התחלה ברורה, אמצע וסוף, כדאי שתדלגו לדף הבא. אם בלגן מאיים עלים וטלטלות קיצוניות בשגרה גורמות לכם לאי נוחות, לא תמצאו את עצמכם בין הדפים. כי הספר הזה הוא הכול, חוץ מרגיל. הוא בוכה וצוחק בו זמנית, צועק ושניה אחר כך מתפייס. מתחיל מהאמצע, חוזר להתחלה ומחפש נואשות אחר הסוף.

    מחשבה שנייה, הוא מתאים בעיקר לכם, אנשי ההגיון הצרוף. כי הרווקות לא מחולקת לפי מנת משכל ולוגיקה, היא לא מבקשת רשות להיכנס, אינה מבדילה בין הדם לדם, לא מביטה על שם המשפחה שעל הדלת. ומה תעשו כשסימני שאלה ידיחו את כל סימני הקריאה המסודרים שהכרתם עד כה?!…

    בשפה כנה, אמיצה ומלאת הומור עצמי, מביאה מירה דביר את בעיית הרווקות האונברסלית לקדמת הבמה. סדרת הטורים שהתפרסמה במגזין 'קטיפה' ובבמות נוספות, נוגעת בעדינות בעצב החשוף ומעלה לשיח הציבורי נושא בטאבו.

    המחיר שלנו: 45