התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אגדת ברונו ואדלה - יד שניה

אגדת ברונו ואדלה - יד שניה

מק"ט מוצר: 75435
זה לא ספר מתח.
אבל יש בו גופת אישה יפהפייה שמתגלה כבר בפרק הראשון בחורבה בדרום תל אביב. ומצטברות בו במהרה עוד זירות פשע משונות במיוחד, מעוטרות בכתובות גרפיטי חידתיות ובכלי נשק מימי המנדט. ומככב בו בלש משטרה מבריק וחובב קוּפּוֹני-הנחה, שכדי לאתר את הרוצח הסדרתי נאלץ לצרף לצוותו נערה חצופה, פרועה וחובבת ספרות בשם זואי, ומומחה לגרפיטי בעל זהות מינית מתנדנדת בשם רַאי.
ולכל התסבוכת הזאת נקשרים הסופר היהודי הגאון ברונו שולץ, שנרצח על ידי הנאצים בפולין שבעים שנה קודם לכן, וזקן בכיסא גלגלים שמסביר לבנו הענק חסר–הדעת את כל שעליו לדעת על נקמה קטלנית.
אז זה לא בדיוק ספר מתח, וגם לא בדיוק אגדה, וזה בטח לא רומן קלאסי – זה הפאזל הייחודי שמרכיב אמיר גוטפרוינד בבואו לבחון את התעלומה הגדולה מכולן: מה לכל הרוחות מתרחש שם, בקרקעית מלאת הצללים של נפש האדם?

אגדת ברונו ואדלה הוא סיפור מקורי, עכשווי וקולח להפליא; שילוב מנצח בין הומור נהדר, פואטיקה יפהפייה, אהבת
הספרות והכישרון להתרומם מעל גבולות הז'אנרים, לרחף ביניהם וללהטט בשמיהם במין מטס ספרותי משוגע.
מחבר/ת אמיר גוטפרוינד
מק"ט מוצר 75435
שם יצרן זמורה ביתן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בעלך מרשה לך? - יד שניה

    "'תגידי, בעלך מרשה לך להסתובב בלילות?' שאלה זו הופנתה אלי לא אחת על ידי חברים במרכז הליכוד, בניסיוני הראשון להיבחר לכנסת ב-1988. העולם הפוליטי היה אז כולו גברי, ולא האיר פניו לנשים", כותבת לימור לבנת בספרה האוטוביוגרפי.

    לבנת גברה על כל המכשולים, ונבחרה לראשונה לכנסת ב-1992. כפמיניסטית הימנית הראשונה, היא שיתפה פעולה עם יעל דיין ועם חברות כנסת מכל הסיעות, למען שוויון מגדרי.

    בספרה חושפת לבנת את יחסיה לאורך השנים עם בנימין נתניהו. בבחירות 1996, בהן ניצח נתניהו את שמעון פרס על חוט השׂערה, היא מילאה תפקיד משמעותי בהשגת הניצחון כמי ששימשה יו"ר מטה ההסברה של הליכוד. היא כיהנה בממשלת נתניהו הראשונה כשרת התקשורת. לאחר מכן הגשימה שאיפה ארוכת ימים, וכיהנה בשתי ממשלותיו של אריאל שרון כשרת החינוך. ב-2009, עם שובו של נתניהו לראשות הממשלה, היא מונתה לשרת התרבות והספורט. במהלך השנים הללו ניהלה באומץ שורה ארוכה של מאבקים – מול טייקונים במשק, מול ארגוני המורים, בעולם הספורט, ומול תביעות מושחתות של חברים במרכז הליכוד, נגדן יצאה ב"נאום הג'ובים" המפורסם שלה.

    ב-2015 חשה לבנת שהליכוד ונתניהו בראשו סוטים מהדרך הממלכתית שאפיינה את המפלגה ופרשה מהחיים הפוליטיים. בפברואר 2021, בעקבות "חותמת הכשרות" שנתניהו העניק לכהניסט ההומופוב איתמר בן גביר, הפסיקה את חברותה בליכוד. בשנים 2023-2022, בתקופת הניסיון להפיכה משטרית, לבנת נאמה בהפגנות וציטטה את ז'בוטינסקי ובגין, שהאמינו במערכת משפט עצמאית וחזקה.

    המחיר שלנו: 40