התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • החנות למכשירי כתיבה בטהראן - יד שניה

החנות למכשירי כתיבה בטהראן - יד שניה

מק"ט מוצר: 122712

"סיפור מכמיר לב על אהבה אבודה"
וול סטריט ג'ורנל

רומן היסטורי מסעיר ונוגה על אהבה, אובדן וגורל, שנע במרחב שבין ארצות הברית של ימינו לטהראן של ימי ההפיכה האיראנית בשנות החמישים. 
רויא, צעירה אידיאליסטית חולמנית, מוצאת גן עדן ספרותי בחנותו המתפקעת מספרים, כסתות דיו ועטים נובעים של מר פח'רי המקסים. המוכר בעל הנפש הרומנטית מכיר לרויא את הלקוח האהוב עליו, בהמן יפה התואר, נער בעל חוש צדק מפותח שרוחש אהבה לשירתו של רוּמי, ורויא נשבית בקסמו מיד. 
חודשים ספורים לאחר מכן, ערב נישואיהם, פורצת ההפיכה. במהלך המהומות בהמן נעלם ורויא לא מצליחה ליצור איתו קשר במשך זמן רב. שבורת לב, היא עוקרת לקליפורניה, נישאת לאחר וממשיכה בחייה. שישים שנה לאחר מכן יד הגורל מפגישה אותה שוב עם בהמן, והיא יכולה סוף-סוף לשאול אותו את השאלות שטרדו את שלוות רוחה כל חייה: מדוע עזב אותה, לאן נעלם וכיצד הצליח לשכוח אותה כשהיא לא הצליחה לשכוח אותו מעולם?
על רקע הסמטאות המאובקות והתוססות בלהט מאבקם של צעירי טהראן, רוקמת מרג'אן כמאלי במיומנות ובעדינות סיפור אהבה מפעים וטרגי, אפוף ניחוחות יסמין, מי ורדים ותבלינים. 

מרג'אן כמאלי נולדה בטורקיה להורים יוצאי איראן וחייתה בטורקיה, באיראן, בגרמניה, בקניה ובארצות הברית. כיום היא מתגוררת בבוסטון. החנות למכשירי כתיבה בטהראן הצית את דמיונם של קוראים רבים ברחבי העולם, והוא אף מעובד בימים אלה לסדרת טלוויזיה ברשת HBO.

מחבר/ת מרג'אן כמאלי
מק"ט מוצר 122712
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • ארץ הקוקיות השמימית - יד שניה

    במאה ה־15, נערה יתומה בשם אנה חיה בקונסטנטינופול, המפורסמת בספריותיה. שם היא מוצאת את מה שעשוי להיות העותק האחרון של ספר עתיק בן מאות שנים: הסיפור על אָאֶתֹון הרועה, שהשתוקק להיהפך לציפור כדי שיוכל לעוף אל גן העדן שבארץ הקוקיות השמימית. בימינו אלה, בספרייה באיידהו, זינו - גבר בשנות השמונים לחייו - עורך חזרה עם ילדים על מחזה המבוסס על סיפורו של אאתון. בין מדפי הספרים טמן סימור, נער אידיאליסט, פצצה שתשנה את חייהם של אנשים רבים ואת חייו שלו. בעתיד הלא־רחוק, ב'ארגוס', החללית הבין־כוכבית, קונסטנס כלואה בתוך כספת, מעתיקה על פיסות נייר את סיפורו של אאתון, שסיפר לה אביה.

    ארץ הקוקיות השמימית הוא סיפור על חולמים אאוטסיידרים שחייהם ארוגים אלה באלה על פני מאות שנים. הסיפור של אאתון מניע את חיי הגיבורים, כל אחד בארצו ובתקופתו. זהו סיפור רב־השראה על בעלי שאר רוח שחיים בעולמות מסוכנים, מוצאים בתוכם חוסן פנימי, תקווה ו... ספר. ספרו הקודם של אנתוני דואר, 'כל האור שאיננו רואים', שזכה בפרס פוליצר לסיפורת ובפרסים נוספים והיה לרב־מכר בינלאומי, ראה אור בעברית בהוצאת מודן.

    המחיר שלנו: 40