התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הזכות לאהוב - יד שניה

הזכות לאהוב - יד שניה

מק"ט מוצר: 119998
35 ₪
אין במלאי
"נלסון ספילמן שוזרת במיומנות את העבר וההווה עם תהפוכות עלילה אמנותיות שיגרמו לכם להמשיך לקרוא. ככל שמעמיקים בסיפור והסודות נחשפים, מייחלים שחייה של אמיליה ישתנו והיא תגלה את הפוטנציאל הטמון בה. יפהפה!"

אדריאנה טריג'יאני, מחברת "אשת הסנדלר"



מאז אותו יום שבו הטילה פִילוֹמֵנה פוֹנְטָנָה קללה על אחותה לפני יותר ממאתיים שנה, כל מי שנולדה שנייה במשפחת פונטנה לא הצליחה למצוא אהבה.

חלק מהן, כמו אמיליה האופה השמחה בחלקה, טוענות שמדובר בצירוף מקרים משונה ותו לא.

אחרות, כבת דודתה החושנית והרעבה לאהבה לוסי, מתעקשות שמדובר בקללה אמיתית.

אבל שתיהן המומות כשדודתן המסתורית פופי, שאיתה נאסר עליהן להיפגש, מציעה להן הצעה מפתה: אם הן יתלוו אליה לארץ הולדתה איטליה לכבוד יום הולדתה השמונים, היא תפגוש את אהבת חייה על מדרגות קתדרלת רָווֵלוֹ והכישוף שרובץ על בנות המשפחה שנולדו שניות יוסר אחת ולתמיד.

על רקע הנופים היפהפיים של טוסקנה, התעלות הקסומות של ונציה והכפרים המכשפים של חוף אמאלפי, הרומנטיקה מלבלבת, גורלות נחרצים וסודות משפחתיים נחשפים — סודות שיכולים לאיים על המשפחה הרבה יותר מקללה עתיקה.

לורי נלסון ספילמן היא סופרת אמריקאית, מחברת רבי־המכר "רשימת המשאלות", "אבני הסליחה" ו"מחברת הלב".
מחבר/ת לורי נלסון ספילמן
מק"ט מוצר 119998
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • ניפגש בשוליים - יד שניה

    חלומותיה של סוואנה קייד עומדים להתגשם. קלייר דונובן, העורכת הראשית המפורסמת של הוצאת הרומנטיקה הגדולה במדינה, ביקשה לקרוא את כתב היד שסוואנה עובדת עליו בחשאי. הבעיה היחידה: סוואנה עובדת בהוצאה אחרת, ולפי הבוסית שלה, רק ספרים "איכותיים" ראויים לצאת לאור, וספרי הרומנטיקה שייכים למעגל הנמוך ביותר בתופת של דנטה.

    אבל כשסוואנה שומטת בטעות את כתב היד שלה בישיבת מערכת וכמעט חושפת את סודה לכל אנשי ההוצאה – כולל ויליאם פנינגטון, הבוס החדש ובנה של המנכ"לית שונאת הרומנטיקה – אין לה ברירה אלא להטמין את כתב היד בחדר סודי.

    כשהיא חוזרת לשם, היא נדהמת לגלות שמישהו מצא את מקום המסתור שלה, ולא סתם מצא אותו, אלא כתב הערות בשולי כתב היד – הערות ביקורתיות ביותר. למרבה התדהמה של סוואנה, התגובה של קלייר זהה כמעט לגמרי להערות האלה וחמור מכך, היא מודיעה לסוואנה שיש לה שישה שבועות בלבד להגיש תיקונים לפני שהיא יוצאת לגמלאות. לסוואנה אין ברירה, והיא מבקשת עזרה מהעורך המסתורי שלה.

    התכתובת שלהם ממלאת אט־אט את שולי הדפים, וסוואנה מגלה שהוא הפך לדמות מרכזית, לא רק בעבודתה אלא גם בחייה. ופתאום זה ברור לה: היא מתאהבת בעורך המסתורי. רק חבל שהיא לא יודעת מי הוא.

    ניפגש בשוליים הוא קומדיה רומנטית מקסימה וממכרת שנבנית לאט ויודעת לגעת בדיוק במקומות הנכונים. בחירה מושלמת לכל מי שאוהב סיפורים על סיפורים… ועל אהבה שמתחבאת בין השורות.

    מליסה פרגוסון היא סופרת רבי מכר של הקומדיות הרומנטיות The Perfect Rom-Com, How to Plot a Payback. מתגוררת בטנסי עם בעלה וילדיה בבית החווה שלהם, ומנהלת אורח חיים כפרי.

     

    "פרגוסון מצליחה לכבוש בסיפור קליל ושנון על עולם ההוצאה לאור, שהוא גם מחווה אוהבת לכוחם של סיפורים טובים. הספר הזה כנראה יביא לפרגוסון עוד הרבה קוראים חדשים." – Publishers Weekly

    המחיר שלנו: 40