התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • גברת גם וגם - יד שניה

גברת גם וגם - יד שניה

מק"ט מוצר: 120645
ג'ו ובת'י קאופמן נולדו בדטרויט בשנות החמישים של המאה הקודמת, אל תוך עולם שמצפה מהן למלא תפקיד ברור וקבוע. אבל כבר בילדותן ניכרים הבדלים בין האחיות. ג'ו היא ה"טום בוי" - תולעת ספרים, נערה מורדת שאין לה שום רצון לחיות על פי המוסכמות ובוודאי לא להתחתן עם גבר, ובת'י היא הילדה הטובה, היפה והנשית, שחולמת על חיי משפחה רגילים. אולם ג'ו ובת'י עתידות לגלות שהחיים יכולים להיות מפתיעים. טרגדיות וטלטלות אישיות הופכות את עולמן ודוחפות אותן לבחור בחירות לא צפויות. וכך ג'ו מוצאת את עצמה אישה נשואה ואימא לילדות קטנות, מנהלת חיי משפחה מנומנמים בפרברים, ואילו בת'י נודדת ממקום למקום ושוקעת עמוק בתרבות ילדי הפרחים וההיפּים. האם בעולם שהולך ומשתנה במהירות - וודסטוק, מלחמת וייטנאם, המאבקים לשוויון זכויות ושחרור האישה - הן ייאלצו לוותר על חלומותיהן לתמיד, או אולי תהפוכות החיים יביאו לפתחן גם חלומות חדשים? בספרה האישי והשאפתני ביותר עוקבת ג'ניפר ויינר אחרי שבעה עשורים בחייהן של שתי האחיות, ומאבקיהן למצוא את מקומן ולהישאר נאמנות לעצמן על רקע השינויים הדרמטיים שמתחוללים סביבן. ג'ניפר ויינר היא מחברת רבי–המכר 'בנעליה', 'ואז הגעת', 'כמעט מושלם' ועוד, שיצאו לאור בעברית בהוצאת מודן.
"סיפור רב–דורי מבריק." פיפל מגזין
מחבר/ת גניפר ויינר
מק"ט מוצר 120645
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הבנות - יד שניה

    ארבע חברות ותיקות מתאחדות אחרי חמישים שנה. מה כבר יכול להשתבש?

    בשנות ה־ 70, הבנות חלקו דירה והיו החברות הכי טובות: זארה, הדיווה, שכבר אז הייתה שחקנית מפורסמת; ולרי, עורכת הדין הקשוחה; ג'קי, הפרועה בחבורה ופולין, המופנמת והשקטה. אבל מאז עברו חמישים שנה, החיים התקדמו, הבנות השתנו. או שלא?

    כשהן נפגשות מחדש במסיבת יום ההולדת ה־ 80 של זארה, הן לא מעלות על דעתן שעד מהרה ימצאו את עצמן גרות יחד שוב. ועוד בריביירה הצרפתית. נחמד להיות שוב שותפות לדירה, כמו בימי הזוהר שלהן. אבל כשזארה חושפת את הסיבה האמיתית שבגללה ביקשה מהן לעבור לגור איתה, הדברים מקבלים תפנית מפתיעה.

    הבנות נאלצות להתמודד עם השדים שלהן באור הזרקורים של התקשורת, תחת עינה הבוחנת של המשטרה ותוך התחשבות במצב רוחו של תוכי אחד זועם. חייהן יוצאים משליטה, ללא ספק. האם הן יכולות להציל את החברות שלהן וזו את זו?

    הבנות הוא סיפור מצחיק ונוגע ללב על חברות אמת שעומדת במבחן הזמן ויש לה את הכוח לרפא מכאובים. בלה אוסבורן הבריטית פרסמה ספרים רבים שזכו להצלחה ולאהבת הקוראות והקוראים. הבנות הוא ספרה הראשון שרואה אור בשפה העברית.
    המחיר שלנו: 40