התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אנשי הצעצועים - יד שניה

אנשי הצעצועים - יד שניה

מק"ט מוצר: 120749
40 ₪
אין במלאי
1906. קתי ריי, נערה בת חמש-עשרה, נמלטת מביתה כדי למנוע מהוריה למסור את התינוק שברחמה לאימוץ. מודעה שבה מחפשים עובדים לחנות הצעצועים של פאפא ג'ק בלונדון, צדה את עינה ונותנת לה תקווה למצוא מחסה לה ולתינוקה שטרם נולד.

קתי מגלה שזו אינה חנות צעצועים רגילה. פאפא ג'ק ושני בניו בונים צעצועים קסומים שלוכדים את דמיונם של צעירים ומבוגרים: סוסי נדנדה שלוחי רסן, כלבי טלאים נאמנים, ארגזי צעצועים שיכולים להכיל הרבה יותר מכפי שנראה מבחוץ, וחיילי צעצוע שמנהלים קרבות עד שהאחרון שבהם נופל. עד מהרה מאמצים בני המשפחה את קתי אל חיקם והיא מוצאת את השלווה שייחלה לה.

אולם מלחמת העולם הראשונה שמה קץ לאידיליה. בנו הבכור של פאפא ג'ק מתגייס ללחימה יחד עם אלפים מתושבי לונדון, וכשהוא חוזר, דבר לא נותר כשהיה. היחסים בין האחים מתערערים במהירות והקרע ביניהם משפיע גם על חייה של קתי ועל גורלה של חנות הצעצועים.

אנשי הצעצועים הוא רומן היסטורי שבלבו סיפור אהבה המתפרס על פני כחמישה עשורים, ומתאר את קורותיה של משפחה שסודות אפלים מאיימים להרוס אותה עד ליסוד.

רוברט דינסדייל גר בלי־און־סי שבבריטניה. שלושת ספריו הקודמים היו לרבי מכר במדינות רבות ברחבי העולם.

"מרתק וקסום... אגדה למבוגרים, עם כל הפלא – והאימה – שסבוכים זה בזה." The Observer
מחבר/ת רוברט דינסדייל
מק"ט מוצר 120749
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בעקבות הזמן האבוד 2 - יד שניה

    מסעו המונומנטלי של פרוסט בעקבות הזמן האבוד נמשך בעברית בתרגומה הרענן ומלא-התנופה של הלית ישורון. בספר זה מופיעים, לראשונה בעברית, "אהבה אחת של סוואן" ו"שמות מקומות: השם". "אהבה אחת של סוואן" מציג את סוואן 15 שנים קודם להופעתו בקומברה (בספר הקודם), ופורש את טירופי האהבה שלו. זהו חלק יוצא דופן במכלול, כי פרשת התאהבותו של סוואן באודט – הלוא היא הגבירה בוורוד מ"קומברה" – מתנהלת לפני הולדתו של פרוסט. לפיכך אפשר לקרוא חלק זה גם בפני עצמו, כרומן אהבה מבריק ואכזר, שבו דמותו של סוואן היא נוגעת-ללב וקומית כאחד. אודט, האשה ה"מפוקפקת", כמעט נעדרת לחלוטין לאורך הרומן הזה, לאו דווקא בגלל נסיעותיה מפריז או בגלל התחמקויותיה מסוואן. דמות הבשר שלה, גם כשהיא נוכחת, אובדת בטלטלה המענה שמקננת בסוואן, המעצימה אודט אחרת, "כאילו היה מישהו מראה לנו פתאום את אחת ממחלותינו תלויה מחוץ לנו ולא היינו מגלים דמיון בינה לבין מה שכואב לנו". אף כי סוואן מנסה לגלות כל העת מיהי בעצם אודט – אודט "נכתבת" בתודעתו, והיא תעתוע של הזיכרון המיידי ושל השרשרת האינסופית של התגובות הנפשיות. אפילו לסוואן עצמו ברור שכאשר תחדל אודט להיות נעדרת-תמיד ומדומיינת, יהפכו מעשי-חייה מעוטי עניין כשלעצמם. בגידות שהוא מייחס לה כל העת, וגם אינו מאמין בהן, עשויות להפיק מתוך אהבתו קינאה, המפיקה שנאה, המחלישה את אהבתו. וכשהאהבה נחלשת – נחלשות גם הקנאה והשנאה, מה שמאפשר להיזכרויות אחרות לעלות ולגרור חרטה ואהבה מלאת רוך. במעגלי קסמים כאלה, המזינים את עצמם, סובבת תודעתו של סוואן כל העת: ההיעדרות יוצרת נוכחות, הנוכחות מביאה להיעדרות, וכל זה מביא לתחושת חיוניות פנימית גדולה, שרק הישחקותה עם הזמן החולף מאפשרת את ההשתחררות, ואת המחשבה שביזבז שנים על אשה שאפילו לא מצאה חן בעיניו; ואולי רק המצב האחרון הזה מאפשר נישואים. ב"שמות מקומות" מתאהב פרוסט הילד בז'ילברט, בתם של סוואן ואודט, בסיפור המקביל לסיפורו של סוואן.

    המחיר שלנו: 30