התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לילה ארוך בפריז - יד שניה

לילה ארוך בפריז - יד שניה

מק"ט מוצר: 120979
30 ₪
אין במלאי
כאשר סטארטפיסט ישראלי נחטף מיד אחרי שהוא נוחת בשדה התעופה ״רואסי שארל דה גול״, מוצאת את עצמה אוריאנה טלמור, קצינת ביטחון צעירה ומבטיחה של יחידת המודיעין 8200, במרוץ נגד הזמן, נגד הממונים עליה ונגד כוחות פוליטיים וכלכליים חסרי מעצורים.
ייתכן שהאיש היחיד שיכול לעזור לה הוא מי שעתיד לתפוס את מקומה כראש ״המדור המיוחד״ של 8200, אלוף משנה זאב עבאדי הכריזמטי והשנוי במחלוקת. אבל האם הוא נמצא בזירה באמת במקרה? כאשר נחטף מבית המלון ״לה גראנד הוטל״ בפריז צעיר ישראלי נוסף, חלקי הפאזל מתחילים להתחבר ובריתות אפלות בלשכת ראש הממשלה בירושלים מתחילות לקרוס.
כשמפרידים ביניהם מפקח משטרה צרפתי אובד עצות, יועץ תקשורת אמריקאי נכלולי, יחידת קומנדו סינית נטולת רחמים ואיל הימורים אוסטרלי מושחת, אנשי ״המדור המיוחד״ חייבים למצוא דרך לשתף פעולה מתחת לרדאר של כל אויביהם, משני צדי קו טלפון לא מאובטח אחד.

בקלילות מטעה ובקצב עוצר נשימה יוצר דב אלפון מותחן ריגול אלגנטי ואינטליגנטי על רקע המלחמה הקרה החדשה, זו שבה מיליוני תכתובות מיורטות, נסרקות וממוינות בכל שנייה, לשמחתם של ארגוני מודיעין המתנהלים כמו קרטלים ושל חברות בינלאומיות המתנהלות כמו צבאות משומנים. ובעוד העלילה דוהרת בקצב עוצר נשימה ועמודי הספר כמו מתעופפים מעצמם, נחשפים המנגנונים האפלים המושכים בחוטים של תקופתנו.
לילה ארוך בפריז, רומן הריגול הראשון של דב אלפון, הוא יצירה עכשווית, מתוחכמת ומפתה כמו שרק לילה ארוך בפריז יכול להיות.
נועה מנהיים
מחבר/ת דב אלפון
מק"ט מוצר 120979
שם יצרן כנרת זמורה ביתן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בחורים מקועקעים 1 - רול - יד שניה
    הם לא יכלו להיות שונים יותר זה מזה גם אילו התאמצו...
    שוֹ לנדון הייתה מאוהבת ברוּל ארצ‘ר מהרגע שראתה אותו בפעם הראשונה. רוּל הוא ההפך הגמור מכל מה שסטודנטית לרפואה מצטיינת כמוה אמורה לִרְצוֹת - והאדם היחיד שהיא מעולם לא ניסתה לְרַצוֹת.
    היא לא נרתעת מהגישה החצופה שלו ולא מהקעקועים ומהפירסינג שמכסים את פניו וגופו. ההיגיון שלה אומר שהוא לא הבחור הנכון בשבילה, אבל הלב שלה מסרב להקשיב.
    רוּל ארצ׳ר תמיד התייחס לשוֹ לנדון בתור החברה המושלמת והסנובית של אחיו התאום המת. היא חיה את חייה על פי חוקים שאחרים קבעו, בעוד הוא קובע חוקים משל עצמו. אין לו זמן לבחורה ‘טובה‘ כמוה, גם אם היא האדם היחיד בעולם שבאמת מבין ומקבל אותו כפי שהוא.
    אבל ערב אחד שכולל חצאית קצרה מדי, קוקטיילים שזורמים וסודות שנחשפים מוביל ללילה בלתי נשכח עבור שניהם.
    כעת עליהם למצוא את הדרך שבה בחורה כמוה ובחור כמוהו יכולים להיות יחד בלי להרוס את האהבה שלהם או... זה את זה.
    רוּל הוא הספר הראשון בסדרת ‘בחורים מקועקעים‘ של ג‘יי קראונאובר,
    שספריה כיכבו ברשימות רבי־המכר של היו־אס־איי טודיי והניו יורק טיימס. ג‘יי אוהבת מוזיקה ותמיד חלמה להפוך לכוכבת רוק, אולם מאחר שהיא לא יודעת לשיר או לנגן, היא נאלצת להסתפק בכתיבת סיפורים מרגשים על דמויות כובשות לב. היא מכורה לקעקועים ולתסרוקות משוגעות ומתגוררת בקולורדו, שם היא מגדלת באהבה אתשלושת כלביה. 
    כל ספר בסדרה הוא על דמויות אחרות וניתן לקרוא אותו בפני עצמו.
    המחיר שלנו: 40