התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הפרחים האבודים של אליס הארט - יד שניה

הפרחים האבודים של אליס הארט - יד שניה

מק"ט מוצר: 121414
35 ₪
אין במלאי
"הפרחים האבודים של אליס הארט" הוא רומן שובה לב על כוחם של סיפורים – אלה שהוסתרו מאיתנו אך רודפים אותנו כל חיינו, ואלה שאנחנו מספרים לעצמנו כדי לשרוד.


אליס הארט בת התשע נאלצת להיפרד מביתה האהוב מול הים, מהוריה, מהתינוק הקטן שאמור להצטרף למשפחה. מעתה היא תגדל אצל סבתה, ג'ון, אשה שמעולם לא ראתה.


איך מייצרים קשר של אהבה וביטחון בתוך מציאות לא מוסברת, שסודות גדולים מרחפים מעליה? אט אט זה קורה. ג'ון, המגדלת בחוותה פרחים מיוחדים, תלמד את אליס את שפת הפרחים האוסטרליים, אליס תחזור לדבר אחרי שתיקה ארוכה, תפרח ותתאהב, עד שברגע אחד ישתנה שוב הכול.


"הפרחים האבודים של אליס הארט" הוא ספר כובש. במרכזו – שושלת נשים שבורות לב, גברים בוגדניים ופרחים המביאים מזור. תחת כל אלה חותרת האמת החדשה של אליס הארט, המגלה שהסיפור העוצמתי ביותר שתלמד להכיר הוא הסיפור שלה עצמה.


הולי רינגלנד, מחברת הספר, נולדה באוסטרליה ומתגוררת כיום בבריטניה. "הפרחים האבודים של אליס הארט" הוא רומן הביכורים המצליח ביותר באוסטרליה לשנת 2018, וזכויות התרגום שלו נמכרו ל-26 מדינות.
מחבר/ת הולי רינגלנד
מק"ט מוצר 121414
שם יצרן תכלת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • כל השטויות האלה - יד שניה

    "זוהי פנייה חמה לבעלי לב חלש ורגישות מוסרית, דתית ולאומית, שלא יקראו את הרומן הזה. זכותנו לפרסם את הסיפורים מבלי לכפות על איש לקרוא אותם. הבחירה בידי הקורא, והוא שיישא באחריות לפגיעה ברגשותיו."

    אַמַל, עורכת דין צעירה שהשתחררה זה עתה מהכלא המצרי לאחר שנת מאסר באשמת פעילות נגד המשטר, מקיצה משנתה במיטה לצד עוֹמַר, נהג מונית צעיר וחסר אמצעים שפגשה במסיבה. לרשותם עומדות שתי יממות לפני שתיאלץ לעזוב את המדינה לעד. דרך המפגש בין השניים אנחנו מגלים את מצרים על כל רבדיה - תוססת, סוערת, ומהותה תמהיל של ייאוש ותקווה.

    כל השטויות האלה הוא הפגנת יכולת מעוררת השראה של אמן הסיפור עז אל-דין שוכּרי פישר. זהו רומן חברתי, שזור הומור, נוגע ללב ומעורר מחשבה על מצרים כפי שהיא נראית מבעד לעיני צעיריה.

    שוכּרי פישר, איש אקדמיה ודיפלומט מצרי בעברו, ששירת בין השאר בישראל ומילא שורת תפקידים באו"ם, הוא מחברם של תשעה רומנים. ספריו זכו לשבחי הביקורת ולאהדת הקוראים. כמה מהם היו מועמדים לפרס הבינלאומי לסיפורת ערבית ("הבּוּקר הערבי"), תורגמו לשפות רבות ואף עובדו לסדרת טלוויזיה בנטפליקס. כיום הוא מרצה בכיר באוניברסיטת דרטמות' בארצות הברית, ומאמרי פרשנות וטורי דעה פרי עטו מתפרסמים בעיתונים ובכתבי עת מן השורה הראשונה בעולם.
    המחיר שלנו: 30