התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • החיים הכפולים של לידיה בירד - יד שניה

החיים הכפולים של לידיה בירד - יד שניה

מק"ט מוצר: 121296
40 ₪
אין במלאי
לידיה ופרדי. פרדי ולידיה. הם ביחד כבר יותר מעשור ולידיה בטוחה שאהבתם חזקה ובלתי מנוצחת. אבל היא טועה. ביום הולדתה ה-28, פרדי מת בתאונת דרכים.
כעת לידיה נותרת לבדה, והיא רק רוצה להסתגר בביתה ולבכות ללא הפסקה. אבל היא יודעת שפרדי היה רוצה שהיא תמשיך בחייה בלעדיו. וכך, בעזרתו של חברו הטוב ביותר של פרדי, ג'ונה, ובעזרתה של אחותה, אל, היא נותנת הזדמנות נוספת לחיים – ואולי אפילו לאהבה.
אבל אז קורה דבר בלתי מוסבר שמעניק לה הזדמנות נוספת לחזור לחייה הקודמים עם פרדי – חיים שבהם דבר מהאירועים הטרגיים של החודשים הקודמים לא התרחש. לידיה זוכה לחלוף שוב ושוב בשער של עברה וחיה את חייה הכפולים זה לצד זה. אבל יש מחיר רגשי לחזרה אל עולם שבו פרדי עדיין חי וליבה שייך אליו. כי גם בחייה החדשים, חייה האמיתיים, יש מישהו שמבקש ממנה להישאר.

בכתיבתה החמה והשנונה, ג'וזי סילבר מגישה לנו סיפור אהבה עוצמתי ומסחרר על הדילמות המתעוררות בצמתי החיים, ועל מה שקורה כשאישה אחת מקבלת הזדמנות קסומה להתבונן בהן מחדש ולהתיר אותן.

"קראתי את 'חייה הכפולים של לידיה בירד' בנשימה עצורה. איזו מתנה יפהפייה ומרגשת העניקה לנו ג'וזי סילבר." ג'ודי פיקו, מחברת "שומרת אחותי"
מחבר/ת ג'וזי סילבר
מק"ט מוצר 121296
שם יצרן דני ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • סוכנות הבלשיות מספר 1 - יד שניה

    "הפגישה הזאת היתה שונה. זה היה הרוע בהתגלמותו, לב המאפליה, שורש הבושה. האיש הזה, עם כל לחשי הקסם והכשפים שלו, היה רוצח" מא ראמוצווה מכרה את עדר הבקר של אביה כדי להפוך לחוקרת הפרטית הראשונה - והיחידה - בבוצוואנה. היא מפצחת פרשיות הונאה, מאתרת נעדרים וחושפת בעלים בוגדניים - אבל נאלצת גם להתעמת עם עולם גברי, מסורות שבטיות ורופאי - אליל חסרי מעצורים. "יש כל - כך הרבה סבל באפריקה עד שכמעט מפתה למשוך בכתפיים ולהפנות את הגב. אבל אי - אפשר לעשות את זה, היא חשבה, פשוט אי - אפשר". תחושת הייעוד של מא ראמוצווה, קסמה שובה הלב ושיטות עבודתה הלא שגרתיות הופכות אותה לאחת הדמויות המרתקות והאהובות בספרות בת זמננו, והקפיצו את סדרת הספרים בכיכובה לראש רשימות רבי המכר בעולם. אלכסנדר מק'קול סמית, פרופסור באוניברסיטת אדינבורג, כתב עד כה כ - 50 ספרים בתחומים מגוונים, ממשפט ורפואה ועד ספרות ילדים. חמשת כרכי עלילותיה של מא ראמוצווה זיכו אותו בתואר סופר השנה 2004 בבריטניה, כשהוא גובר בין היתר על יוצרת "הארי פוטר", ג'יי. קיי. רולינג.
    המחיר שלנו: 30