התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • האישה בחליפה האפורה - יד שניה

האישה בחליפה האפורה - יד שניה

מק"ט מוצר: 120360
35 ₪
אין במלאי
במהלך 40 שנה כמנהל בנק בכיר, מקבל גבר סיציליאני שלושה מכתבי איומים שאותם הוא מקפיד לשמור בכספת. האחרון שבהם מתקבל בשנה השלישית לנישואיו עם אדלה היפהפייה, וזה נוסחו: "אתה יודע שמצמיחים לך קרניים יותר מאשר לשור מסורס? שאל את הגברת שלך מה היא עשתה אתמול בחמש אחר הצהריים ב'מוטל רג'ינה'".

כעת, כשהזִקנה כבר נותנת בו את אותותיה, הוא יוצא לגמלאות. אלא ששפע הזמן שנפרש בפניו מעורר בו אי-שקט גדול ורגשות קנאה עזים לאשתו הצעירה ממנו ב-25 שנה, פאם-פאטאל מסתורית שמחזיקה שובל של בעלים מתים ותיאבון מיני תמידי. במהרה מגלה הבנקאי העשיר שהוא אינו יודע דבר על האשה שמנווטת את חייו כרצונה. נדמה שהוא יכול להבליג על הכול – על הבגידות הסדרתיות שלה במוטלים זולים, על המאהב הצעיר שהכניסה לביתם, על השקרים שהיא אומרת בלי להניד עפעף – אם רק יֵדע דבר אחד: האם היא אהבה אותו אי-פעם?

"האישה בחליפה האפורה" מאת אנדריאה קאמילרי, בתרגומו של אלון אלטרס, הוא סיפור אפל על חוסר תקשורת טרגי בין זוג מנוון עם סידורי שינה משתנים חליפות. זהו סיפור על שובע חומרי ורעב רגשי, על העמדות פנים וצורך בסיסי באמון, על עסקאות מפוקפקות ונורמות חיים מושחתות – ועל מחירם הכבד של כל אלה. במסווה של מותחן אלגנטי ואירוטי כתוב לעילא, משרטט קאמילרי תמונת עולם לא מחמיאה של חברה בורגנית חסרת רחמים ומתעתעת, ומציג את מוסד הנישואים כמסגרת שיתופית המאפשרת שני נראטיבים שונים שכמעט לעולם לא יצטלבו.

אנדריאה קאמילרי הוא הסופר הנמכר ביותר באיטליה, ומהסופרים האיטלקים המצליחים ביותר בעולם. הוא דמות אינטלקטואלית נערצת בארצו, ויחד עם זאת גם מחברם של עשרות ספרים שהיו לרבי-מכר. בעברית ראו אור שלושה מספריו: "צורת המים" (כתר 2003), "מהלך הסוס" (שוקן 2003) ו"עונת הציד" (שוקן 2004).
מחבר/ת אנדראה קמילרי
מק"ט מוצר 120360
שם יצרן אחוזת בית
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • סוכנות הבלשיות מספר 1 - יד שניה

    "הפגישה הזאת היתה שונה. זה היה הרוע בהתגלמותו, לב המאפליה, שורש הבושה. האיש הזה, עם כל לחשי הקסם והכשפים שלו, היה רוצח" מא ראמוצווה מכרה את עדר הבקר של אביה כדי להפוך לחוקרת הפרטית הראשונה - והיחידה - בבוצוואנה. היא מפצחת פרשיות הונאה, מאתרת נעדרים וחושפת בעלים בוגדניים - אבל נאלצת גם להתעמת עם עולם גברי, מסורות שבטיות ורופאי - אליל חסרי מעצורים. "יש כל - כך הרבה סבל באפריקה עד שכמעט מפתה למשוך בכתפיים ולהפנות את הגב. אבל אי - אפשר לעשות את זה, היא חשבה, פשוט אי - אפשר". תחושת הייעוד של מא ראמוצווה, קסמה שובה הלב ושיטות עבודתה הלא שגרתיות הופכות אותה לאחת הדמויות המרתקות והאהובות בספרות בת זמננו, והקפיצו את סדרת הספרים בכיכובה לראש רשימות רבי המכר בעולם. אלכסנדר מק'קול סמית, פרופסור באוניברסיטת אדינבורג, כתב עד כה כ - 50 ספרים בתחומים מגוונים, ממשפט ורפואה ועד ספרות ילדים. חמשת כרכי עלילותיה של מא ראמוצווה זיכו אותו בתואר סופר השנה 2004 בבריטניה, כשהוא גובר בין היתר על יוצרת "הארי פוטר", ג'יי. קיי. רולינג.
    המחיר שלנו: 30