התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אשת הסנדלר - יד שניה

אשת הסנדלר - יד שניה

מק"ט מוצר: 120390
30 ₪
אין במלאי
אנצה וצ'ירו נפגשים לראשונה בנעוריהם בתחילת המאה הקודמת על רקע יופיים המלכותי של האלפים האיטלקיים. אולם ניצוץ האהבה שניצת בלבם נגדע באיבו כשצ'ירו נשלח אל מעבר לאוקיינוס לעבוד כשוליית סנדלר ב"איטליה הקטנה" שבניו יורק. אנצה נותרת מאחור, אולם שבר קשה שמשפחתה מתמודדת עמו מאלץ גם אותה להיפרד מכול שיקר ללבה ולהגר לאמריקה. למרות שהגורל יפגיש שוב בין האוהבים, הוא יפריד ביניהם – שוב - באבחה אחת. צ'ירו נשלח לאירופה להילחם במלחמת העולם הראשונה, ואילו אנצה נמשכת כבמטה קסם אל עולם האופרה המופלא של המטרופוליטן בניו יורק.

אשת הסנדלר הוא רומן אפי רחב-יריעה על אהבה ומשפחה, מלחמה ואבדן, בחירה וגורל, הנושא את הקוראים מן הנידחים שבכפרי איטליה ללבה של ניו יורק התוססת, מן הוותיקן שברומא ועד לעיירות הבתוליות שיישבו את ארצות הברית. זהו סיפורם של מהגרים שעזבו את מולדתם כדי למצוא את גורלם בעולם החדש ובנו את אמריקה בזיעת אפם, אולם יותר מכול זהו סיפורה של אהבה שיבשות וימים, מלחמות ואבדן, מסורת ומודרנה אינם יכולים לה.

אדריאנה טריג'יאני היא אחת הסופרות האהובות בארצות הברית. ספריה תורגמו לארבעים שפות וזכו להצלחה ולשבחים ברחבי העולם. אשת הסנדלר, המבוסס על תולדות משפחתה, הוא הרומן העשירי של טריג'יאני, והראשון המתורגם לעברית.
מחבר/ת אדריאנה טריג'יאני
מק"ט מוצר 120390
שם יצרן ידיעות ספרים-משכל
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • איך להיות טובים - יד שניה
    "עד עכשיו לא היו לי אשליות בנוגע ליכלתי להמיט תשוקה שיגעונית על בני המין השני, הייתי אמא של מולי, אשתו של דיוויד.
    רופאה כללית במרפאה מקומית.
    במשך שני עשורים הייתי מונוגמית.
    לא שנהייתי א - מינית, כי היו לי חיי מין, אבל רק עם דיוויד, ונראה שמשיכה וכל השאר כבר לא חלים שם: אנחנו עושים מין זה עם זה כי הסכמנו לא לעשות מין עם אף אחד אחר, לא כי אנחנו לא יכולים לשמור את הידיים שלנו לעצמנו."

    קייט, רופאה במרפאה שכונתית בצפון לונדון, נשואה לדיוויד ואם לשני ילדים, נקלעת לאחר עשרים שנות נישואים לרומן קצר: הרומן, המנפץ את חומות הזכוכית של חייה, גורם לה לבחון מחדש את השקפותיה על זוגיות, נאמנות והשאיפה לעושר.

    קייט מנסה להבין מהי הסיבה לדעיכת התשוקה ומה עושה את ההבדל בין אדם "טוב" לאדם "רע".
    גם בעלה, בעל טור ציני וביקורתי בעיתון, שכותרתו "האיש הזועם ביותר בהולווי", עובר שינוי רוחני מפתיע. הוא מחליט לאמץ את גודניוז, תמהוני בעל כוחות מרפא, שמתנגד לשימוש במדיחי כלים ומטיף לרוחניות כתחליף למודרניזציה.

    גודניוז מצליח להסעיר את חיי המשפחה והשכונה כולה ולהעלות אל פני השטח שאלות שכולם מעדיפים להדחיק.

    ניק הורנבי, יליד 1957 , עבד כמורה עד שפרסם את ספרו "אהבה על הדשא (קדחת המגרש)", שעשה לו שם כאחד הכותבים הכנים, המשעשעים והמקוריים של הספרות הבריטית החדשה, והופק כסרט קולנוע בכיכובו של קולין פירת'.
    ספריו הבאים, "נאמנות גבוהה" (שהוסרט גם הוא, בכיכובו של ג'ון קיוזק), ו"על הילד" זכו לשבחי הביקורת והיו לרבי מכר בכל העולם.

    הורנבי מתגורר כיום בצפון לונדון עם אשתו ובנו. "איך להיות טובים" הוא ספרו השלישי הרואה אור בהוצאת ספרית מעריב/הד ארצי.
    המחיר שלנו: 35