התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מוכה גורל: על ציפורים, עצים ואבנים - נתנאל סדגי

מוכה גורל: על ציפורים, עצים ואבנים - נתנאל סדגי

מק"ט מוצר: 069800009057
79 ₪
אין במלאי

"אומץ הוא אבוקת האש הבוערת מתוך ליבו של האדם,
איתה הוא מאיר את השביל האפל ביותר."

כוח טבע אימתני הופך במהרה לאיום קיומי וגורם למשבר ביבשת. מין פולש של חיות מפלצתיות והזנחה דיפלומטית מהמזרח מכריחים את בני ממלכת אָצָ'הִי לצאת למלחמת חורמה נגד ממלכת קורדליה השכנה. הישרדותם כעם וכבני אנוש תלויה במלחמה זו.
טקס ההתבגרות של אֶטְזִיאַטְל, נער אצ'הי, יוצא משליטה. רצונו לחיות עם אהובו חיים שלווים עולה בתוהו, כששרשרת אירועים הופכת אותו מנער-לוחם מוערך בשבט לאדם נרדף על-ידי הממלכה כולה. מפגש אקראי שלו עם גרטרוד, שכירת חרב אפרורית בעלת עבר מפוקפק ויצר נקמה בוער, מוביל את שניהם למסע לרוחב היבשת.
בד בבד, עאזיל, פושע ידוע לשמצה, מחפש את העסקה הבאה שלו, כזו שתעשיר אותו ואת כנופיית לוכדי העבדים שהוא מנהל. פעם אחר פעם הוא מוצא את עצמו נאבק על חייו ועל שמו אל מול כוחות גדולים, ונגד רוע שגרוע אף ממנו עצמו.

מחבר/ת נתנאל סדגי
מק"ט מוצר 069800009057
שם יצרן אופיר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • לג'נדרי

    דונטלה וסקרלט הצליחו להימלט מאביהן האכזרי ולשרוד את משחק הקרבל המתעתע והשטני, אך המשחקים טרם נגמרו. מה שסקרלט לא יודעת הוא שכדי לזכות בחירות, דונטלה עשתה עסקה עם זר מסתורי, ועכשיו הגיע הזמן לשלם את החוב.

    על דונטלה לגלות דבר שאיש טרם הצליח לגלות – את זהותו האמיתית של הקוסם האגדי לג'נד. הסיכוי היחיד שלה לעשות זאת הוא להשתתף שוב במשחק המסוכן של הקרבל – ולנצח. אבל מה יהיה עליה להקריב בתמורה?

    לג'נדרי – הכרך השני בטרילוגיית קרבל המצליחה – הוא לא רק ספר מופלא וסוחף אלא גם מבעית ומפתיע במיוחד. 

    המחיר שלנו: 65
     
  • שומרת הערים האבודות 1 - רומן גרפי
    לסופי פוסטר יש סוד: היא שומעת מחשבות
    הסוד הזה גורם לה להרגיש זרה בעולם האנושי. אבל אז היא פוגשת את פִיץ – נער מסתורי שגם הוא קורא מחשבות, והמפגש הזה משנה את חייה. עד מהרה סופי נלקחת לעולם קסום שיש בו רבים כמותה, אבל גם החיים שם אינם מושלמים. האם תצליח לעזוב את כל מה שמוכר לה ולפתוח דף חדש? והאם יש סיבה לכך שעד עכשיו חייתה בקרב בני האדם?
    בקומיקס הנפלא הזה, שמספר מחדש חצי מהעלילה המסעירה של הספר הראשון, נברא בשנית העולם המרתק של סדרת רבי־המכר שומרת הערים האבודות. מגיל 10 ומעלה.
    המחיר שלנו: 49