התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • סוף המשחק - חוליו קורטאסר - יד שניה

סוף המשחק - חוליו קורטאסר - יד שניה

מק"ט מוצר: 120067
39 ₪
אין במלאי

סוף המשחק הוא אחד מאוספי הסיפורים הטובים ביותר של הסופר הארגנטיני המהולל חוליו קורטאסר, כותב גאוני הנחשב, לצד חורחה לואיס בורחס, אמן מושלם בתחום הספור הקצר. בסיפורים נע קורטאסר בין עולמות של ילדות ובגרות, בין חלום למציאות, בין בדיה לסיוט. ביד אמן היא מצליח להתל בקורא, לבלבל עליו את תחושת המציאות ולהעבירו ממצב תודעה אחד למשנהו. קורטאסר מבקש לומר לנו שהחיים עצמם הם משחק, שהאדם עצמו משחק ללא הרף, ושהקו המפריד בין מציאות לדמיון, בין עבר, הווה ועתיד, בין תודעות, בין התרחשות לזיכרון אינו אלא קו על פני לוח משחק אינסופי, קו שאפשר להשתמש בו, לדרוך עליו ואף לחצות אותו. בסגנון וירטואוזי ובכתיבה חדה להפליא מצליח קורטאסר לבנות עולמות רבים ושונים ולקחת אותנו למחוזות קרובים ורחוקים, מחוזות של תדהמה, פליאה, אימה וגם תמימות של ימי ילדות שאינם חולפים לעולם. חוליו קורטאסר (1984-1914) נולד בבריסל, גדל בארגנטינה וחי, כתב ומת בפאריס. הוא חיבר עשרות סיפורים קצרים וכמה רומנים, ביניהם "משחק קלאס" שטרם תורגם לעברית, וקבצי הסיפורים "מתומן", "חיות טרף" ו"נשק סודי". אחד מסיפוריו שימש בסיס לסרטו הידוע של אנטוניוני "יצרים" (Blow Up ).
מחבר/ת חוליו קורטאסר
מק"ט מוצר 120067
שם יצרן כרמל ישראל
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • החיים הגנובים של קולט מרסו - יד שניה

    קריסטין הרמל, מחברת רבי-המכר של ה"ניו יורק טיימס", חוזרת עם רומן חדש וסוחף על כייסת, צמיד שערכו לא יסולא בפז וניסיון לפענח היעלמות בת עשרות שנים.

    קולט מרסו מכייסת תכשיטים מאנשים ברחובות פריז מאז ילדותה. לאמה, שלימדה אותה את משלוח היד הזה, היו רק שני כללים: 
    1. קחי מהרעים ותני לנזקקים.
    2. אל תיתפסי. 

    אך לילה אחד ב-1942, הכול משתבש. אמהּ נעצרת על ידי הגרמנים ואחותה בת הארבע נעלמת במהלך המעצר עם צמיד יהלומים יקר ערך, שנתפר לכתונת הלילה שלה למשמרת. 

    השנים עוברות וקולט, שעזבה את פריז וגרה בבוסטון, ממשיכה לממן מוסדות צדקה בעזרת תכשיטים שהיא מכייסת מאנשים רעים. ואף שעשתה כמיטב יכולתה להשאיר מאחוריה את עברה הטרגי, חייה נכנסים לסחרור כאשר הצמיד שנעלם עם אחותה מופיע פתאום בתערוכה במוזיאון בעיר. אם קולט תצליח לגלות מאיפה הגיע הצמיד, אולי תגלה גם מה קרה לאחותה. 

    אבל מתברר שהיא לא היחידה שמתעניינת בצמיד, וכאשר מישהו דורש גם הוא את היהלומים, היא נאלצת להתמודד עם צללים מעברה.

     

    "סיפור מופלא על אודות שיברון לב ואומץ. קריסטין הרמל עושה זאת שוב עם הסיפור העוצמתי הזה, שהביא אותי לכדי דמעות." - מדלין מרטין, מחברת רב-המכר חנות הספרים האחרונה בלונדון

    "הסיפור הנפלא הזה בוחן את מורכבות המוסר ואת הכוח של אנשים פשוטים לחולל שינוי בעולם. לא רציתי שהוא ייגמר." - קולין אוקלי, מחברת רב-המכר לפני שאלך

    "קריסטין הרמל המדהימה עושה זאת שוב. רומן היסטורי סוער על שוד, שבלבו סיפורה של משפחה, אהבה נצחית, אובדן והבחירות שלנו, שעושות אותנו למי שאנחנו." - שרה מקוי, מחברת רבי-מכר של הניו יורק טיימס

    המחיר שלנו: 45