התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הצמחונית - יד שניה

הצמחונית - יד שניה

מק"ט מוצר: 120082
40 ₪
אין במלאי
חייהם של יונג-יה ובעלה רגילים לגמרי. הוא איש מכירות בעל שאיפות ממוצעות, והיא רעיה אפרורית ומסורה. שלוות חייהם מופרת כאשר סיוטי לילה אלימים ושותתי-דם פוקדים לפתע את יונג-יה והיא מחליטה להפוך צמחונית.

בתרבות הדרום-קוריאנית השמרנית שבה כניעות וצייתנות הן בבחינת ערכים מקודשים וצמחונות היא תופעה כמעט בלתי מתקבלת על הדעת, החלטתה של יונג-יה נתפסת כחתרנית לאין שיעור.

התנהגותה שהופכת קיצונית ומרחיקת לכת ותגובתם נטולת החמלה של הסובבים אותה – בעלה המנוכר, אביה האלים וגיסה האמן המפתח כלפיה משיכה ארוטית כפייתית – דוחפים אותה מעבר לגבולות השפיות, אל מחוזות הסיוט וההזיה.

יונג-יה התרה אחר קיום "צמחי" יותר, משתוקקת לנטוש את גופה הגשמי וכנגד כל הסיכויים להפוך לעץ.

הצמחונית, זוכה פרס הבוקר הבינלאומי לשנת 2016, הוא רומן יפהפה, בלתי שגרתי ועוכר שלווה על אודות התרבות הדרום-קוריאנית העכשווית, אך בה בעת הוא גם רומן על תשוקה, יחסי כוח, בחירה ואולי יותר מכל על אודותינו – גופים אנושיים הכלואים בתוך עצמם – ונסיונותינו חסרי התוחלת לפענח את זולתנו.


האן קאנג היא סופרת ומשוררת דרום קוריאנית, ילידת 1970. הצמחונית יצא לאור בשנת 2007 ועובד לסרט קולנוע בשם זה. הספר זכה בפרסים ספרותיים ותורגם לשפות רבות.
מחבר/ת האן קאנג
מק"ט מוצר 120082
שם יצרן סאגה
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שיר המיסיון - יד שניה

    ברונו סלבדור, המכונה סלבו, הוא צעיר יתום תמים להפליא, בן לאב לבן ולאם שחורה, שהתחנך בבית ספר של המיסיון במזרח קונגו. בהשפעת מורו ומדריכו האח מייקל הכשיר סלבו את עצמו להיות מתורגמן מקצועי בשפות אפריקאיות נידחות, שכמעט מיום לידתו למד לדבר אותן. עד מהרה הוא עושה חיל במקצועו, ואת שירותיו מבקשים גופים רבים, בהם כמובן המודיעין הבריטי. הוא נשלח לאי עלום שם בים הצפוני, שבו נערכת פגישה חשאית בין תאגיד מערבי לראשי מיליציות ממזרח קונגו, ונאלץ לתרגם דברים שלא נועדו למצפון האפריקאי ששב ומתעורר בו.
    "שיר המיסיון" הוא סיפור מתח ואהבה ומשל לתקופתנו, המגולל את פרשת מסעו ההרואי של סלבו אל האור מתוך לב המאפליה של הצביעות המערבית.
    ג'ון לה-קארה הוא סופר בריטי, מחברם של מותחני הריגול הטובים בעולם, בהם "המרגל שחזר מן הכפור", "כל אנשי סמיילי" ו"המתופפת הקטנה". כמה מספריו עובדו לקולנוע ולטלוויזיה. כל ספריו ראו אור בעברית בהוצאות כנרת וזמורה-ביתן.

     
    המחיר שלנו: 30