התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • רעמסס - יד שניה

רעמסס - יד שניה

מק"ט מוצר: 120772
30 ₪
אין במלאי
כריסטיאן ז'אק רעמסס רעמסס השני הוא סמלה של מצרים העתיקה.
המלך הענק הזה שנקרא "בן האור" השאיר חותם בל יימחה על תקופתו. דרך הדמות יוצאת הדופן הזאת מגלה כריסטיאן ז'אק את אהבתו שלו עצמו למצרים.
כריסטיאן ז'אק יודע הכל על מצרים העתיקה.
מיד לאחר שקיבל את הדוקטורט באגיפטולוגיה החל בכתיבת רומנים.
הוא כותב בכתב ההירוגליפים כאילו היתה זו שפת אימו.
בעבודת פרך של 12 - 16 שעות ביום, שבעה ימים בשבוע, הוא מגשים את הייעוד הספרותי שלו - ההחיאה המאגית של תקופת הפרעונים: "רציתי לטפל בעיניין רעמסס באותה התלהבות ובאותו להט שאפיינו אותו עצמו...אפילו במומיה שלו ניכרת עוצמה מופלאה..." הצלחתו האדירה של כריסטיאן ז'אק בסדרת ספריו על חייו של רעמסס - סדרה שמכרה מיליוני עותקים, נובעת מכך שהוא שוזר בכשרון מדהים את תולדות הפרעונים עם כל החוטים של הרומן המודרני.

הספרים הללו מעניקים לקורא שעות של הנאה ומרחיבים את השכלתו.
אנו נכנסים אל המטבחים, אנו מרימים את מכסי הקדירות, אנו נכנסים אל חדרי המיטות של הפרעונים, אנו מגלים את האלכימיה של הרופאים, וכל הקהל הזה מדבר כמוני וכמוך ואנו חיים איתו.
כאן אנו פוגשים את רעמסס הנער.
אביו פרעה סתי נערץ על ידי עמו, ומצרים היא הממלכה החזקה ביותר בעולם.
אך מי יירש את סתי?
בנו הבכור, שנאר הערמומי והמתוחכם או רעמסס, חם המזג והנלהב?
בחשאי מלמד סתי את בנו הצעיר ומכשיר אותו לרשת אותו... נשים יפות, אהבה, תככים, קפיצות בזמן, מלחמות אחים על שלטון, כשפים, להטים, מרכבות, פפירוסים וקצב מסחרר של אירועים הנקראים בנשימה עצורה.
מחבר/ת כריסטיאן ז'אק
מק"ט מוצר 120772
שם יצרן כנרת זמורה ביתן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • ברנשים וחתיכות - יד שניה

    זה הקובץ הראשון מפרי - עטו של דיימון ראניון (1884 - 1946) הסופר והעיתונאי האמריקאי שקנה את עולמו בסגנונו העסיסי, העוקצני והמשעשע, בסיפוריו הקצרים על טיפוסים קשוחים - כביכול אך בעלי לב - זהב, בקטע הנוצץ של ברודוויי, רחוב המסבאות וחיי הלילה במנהטן, ניו - יורק. ברבים מהסיפורים סיומת מפתיעה - תחבולה ספרותית שרבים העתיקו מראניון. החומר מובא בתרגום העברי שנחשב לקאסי ונאמן ביותר למקור, מבחינת ה"סלנאנג" המקורי והקצב הסוחף. בספר זה ימצא הקורא 13 סיפורי - ברודוויי., אשר הראשון בהם, "חולד בלונדיני", הוא הסיפור האחרון שכתב ראניון לפני מותו, ב - 10 באפריל 1946. לצידם מובאים כתריסר מסיפורי המערב של ראניון ושתי כתבות עיתונאיות מפורסמות: תיאורים ממשפטיהם של איל - הפשע האמריקאי אל קאפונה ואיל - ההון המאריקאי פיירפונט מורגן. בכל אחד משלושת השערים שבספר מוצג פן אחר של ראניון. כך ניתן לקורא להתרשם מסגנונות הכתיבה השונים של הסופר שכתביו היו רבי - מכר בחייו ואשר ביקש לפזר את אפרו על פני הברודוויי, השדרה הנוצצת שאותה ואת ברנשיה וחתיכותיה אהב והנציח בסיפוריו ובכתבותיו.

    המחיר שלנו: 45