התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מועדון הקריאה של גיין אוסטן - יד שניה

מועדון הקריאה של גיין אוסטן - יד שניה

מק"ט מוצר: 120848
39 ₪
אין במלאי

בעלה של סילביה עזב אותה אחרי 32 שנות נישואים ושלושה ילדים.
ג´וסלין, חברתה הטובה ביותר, לא נישאה מעולם ומשקיעה את כל מעייניה בטיפוח כלבים.
לפרודי, מורה לצרפתית בשלהי שנות העשרים יש בעל מוצלח בכל המובנים,
אז למה היא ממשיכה לפנטז על יחסי מין עם גברים אחרים?
ברנדט בת הששים ומשהו החליטה שהיא זקנה סוף סוף, ומרשה לעצמה קצת להשתגע.
אלגריה, בתה הלסבית היפהפיה של סילביה לא מדברת עם אהובתה, ואף אחד לא מבין מה גריג,
חובב המדע הבדיוני, מחפש אתן שם במועדון שהקימו — מועדון הקריאה של ג´יין אוסטן.

חמש נשים וגבר אחד נפגשים במשך ששה חודשים לדיון וקריאה בספריה של ג´יין אוסטן,
כותבת הרומנים האהובה ביותר בתולדות הספרות האנגלית.
פרשיות אהבה מתחילות, נישואים עומדים במבחן,
הסדרים בלתי הולמים הופכים להולמים — הכול תחת הדרכתה של ג´יין אוסטן.
מחבר/ת קארן ג'וי פאולר
מק"ט מוצר 120848
שם יצרן כנרת זמורה ביתן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שיר המיסיון - יד שניה

    ברונו סלבדור, המכונה סלבו, הוא צעיר יתום תמים להפליא, בן לאב לבן ולאם שחורה, שהתחנך בבית ספר של המיסיון במזרח קונגו. בהשפעת מורו ומדריכו האח מייקל הכשיר סלבו את עצמו להיות מתורגמן מקצועי בשפות אפריקאיות נידחות, שכמעט מיום לידתו למד לדבר אותן. עד מהרה הוא עושה חיל במקצועו, ואת שירותיו מבקשים גופים רבים, בהם כמובן המודיעין הבריטי. הוא נשלח לאי עלום שם בים הצפוני, שבו נערכת פגישה חשאית בין תאגיד מערבי לראשי מיליציות ממזרח קונגו, ונאלץ לתרגם דברים שלא נועדו למצפון האפריקאי ששב ומתעורר בו.
    "שיר המיסיון" הוא סיפור מתח ואהבה ומשל לתקופתנו, המגולל את פרשת מסעו ההרואי של סלבו אל האור מתוך לב המאפליה של הצביעות המערבית.
    ג'ון לה-קארה הוא סופר בריטי, מחברם של מותחני הריגול הטובים בעולם, בהם "המרגל שחזר מן הכפור", "כל אנשי סמיילי" ו"המתופפת הקטנה". כמה מספריו עובדו לקולנוע ולטלוויזיה. כל ספריו ראו אור בעברית בהוצאות כנרת וזמורה-ביתן.

     
    המחיר שלנו: 30