התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שומר אמונים - יד שניה

שומר אמונים - יד שניה

מק"ט מוצר: 122564
35 ₪
אין במלאי
בספרו השלם האחרון מתמקד ג'ון לה קארה בעולם שהיה נושא כתיבתו בשישים השנים האחרונות — העולם החשאי עצמו.

ג'וליאן לוֹנדסלי הפנה עורף להצלחה כלכלית מובטחת בסיטי של לונדון למען חיים פשוטים יותר, וכעת הוא הבעלים והמנהל של חנות ספרים בעיירת חוף קטנה במזרח אנגליה. אבל לא יותר מחודשיים אחרי שהוא פותח בקריירה החדשה שלו, מבקר לא מוּכּר מפר את שלוות הערב שלו. אדוארד, מהגר פולני המתגורר בסילבֶרוויוּ, הבית הגדול בקצה העיירה, יודע רבות על משפחתו של ג'וליאן, ונראָה מתעניין יתר על המידה בפרטי הניהול של המיזם החדש והצנוע שלו.

אחד מבכירי השירות החשאי בלונדון מקבל מכתב המתריע על דליפת מידע מסוכנת, והחקירות מובילות אותו אל העיירה השלווה שלשפת הים...

שומר אמונים הוא סיפור מהפנט על התנגשות בין תום לב וניסיון חיים לבין חובה לאומית ועקרונות מוסריים אישיים. ג'ון לה קארה, מתעד האירועים הגדול של תקופתנו, וקול ספרותי שאינו ניתן לחיקוי, מבקש לענות על השאלה, מה באמת אנחנו חייבים לאנשים שאנחנו אוהבים?



ג'ון לה קארה נולד ב־1931.

במשך שישה עשורים הוא כתב את מה שהפך לקורפוס הספרותי שהגדיר את תקופת המלחמה הקרה.

אביו היה נוכל סדרתי, וילדותו עברה עליו בין לימודים בפנימייה לבין העולם התחתון הלונדוני. בגיל שש־עשרה מצא מקלט באוניברסיטת ברן, ואחר כך באוקספורד. תקופת הוראה בבית הספר התיכון הפרטי היוקרתי איטוֹן הובילה אותו לקריירה קצרה בשירותי הביון הבריטיים, MI5 ו-MI6.

הוא פירסם את יצירת הביכורים שלו, חיוג אל השאול, ב־1961, עוד בהיותו איש השירות החשאי. ספרו השלישי, המרגל שחזר מן הכפור, זכה להצלחה עולמית, והטרילוגיה החפרפרת, התלמיד המכובד וכל אנשי סמיילי ביצרה את מעמדו הספרותי ללא עוררין.

עם סוף המלחמה הקרה הרחיב לה קארה את זירות ההתרחשות של ספריו, שהקיפו עכשיו תחומים כמו סחר בנשק והמלחמה בטרור ברחבי העולם. הממוּאר שלו, מנהרת היונים, ראה אור ב־2016, והספר האחרון שמופיעה בו דמותו של ג'ורג' סמיילי, מורשת של מרגלים, יצא לאור ב־2017. שומר אמונים הוא ספרו העשרים ושישה. ג'ון לה קארה הלך לעולמו ב־12 בדצמבר 2020.
מחבר/ת גון לה קארה
מק"ט מוצר 122564
שם יצרן כנרת זמורה
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • כיבוי אורות - יד שניה
    רומן מתח אפוקליפטי, על פורענות עולמית שמטלטלת
    את חייה של משפחה במשבר
    באוֹרוֹרה, אילינוי, אוֹבּרי וילר מנסה לייצב מחדש את חייה אחרי שבעלה-לשעבר, מהמר שסחט ממנה כספים, נטש והותיר מאחור את בנו המתבגר.
    אוברי נאלצת לגדל בגפה את הנער העקשן והמרדן, למרות שהם לא סובלים זה את זה.
    ואז האורות כבים — לא רק באורורה, אלא בכל ברחבי העולם — עקב סערה סולארית שהשביתה את רוב תשתיות החשמל.
    בהיעדר כל תקשורת שהיא, אוברי נאלצת להפוך לשורדת האמיצה, שמצילה את שכונת מגוריה הפרברית.
    הרחק משם, בחוף המערבי של ארצות הברית, חי אחיה המנוכר והמיליארדר של אוברי, תום.
    משימת חייו האובססיבית היא לשרוד אסון גלובלי, והוא מתכנן להעביר את תקופת המשבר עם מקורביו בבונקר תת־קרקעי במדבר, עד יעבור זעם.
    אלא שההיסטוריה המורכבת בין האח והאחות עדיין אינה פתורה, ומה שנדמה לאחד כמו סוף העולם, הוא רק תחילתו של חשבון נפש מאוחר — מסע מחריד שלא כולם ישרדו עד סופו.
    דיוויד קופ הוא תסריטאי הוליוודי מצליח שחתום בין היתר על
    "פארק היורה", "ספיידר־מן" ו"מלחמת העולמות".
    ספרו הראשון, אחסון קר, ראה אור בעברית בהוצאת כנרת־זמורה.
    ״כיבוי אורות מגולל שני קווי עלילה הנמצאים במסלול התנגשות. מתי, איפה ואיך הם יתנגשו, ישאיר אתכם במתח לכל אורך הספר."
    הבמאי בריאן דה פלמה (פני צלקת)
    "דמויות מרתקות מתמודדות עם אסון במותחן הכתוב היטב בקצב מהיר... תשכחו משנת לילה טובה!" קירקוס
    המחיר שלנו: 35