התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ניצוצות של אהבה - יד שניה

ניצוצות של אהבה - יד שניה

מק"ט מוצר: 122573
35 ₪
אין במלאי
קאסי האנוול יודעת טוב מאוד לכבות שריפות ולהציל בני אדם, אבל להתמודד עם מקום עבודה חדש ועם אם שנטשה אותה בצעירותה וגם להצליח לפתוח את הלב שנעלה מזמן? זה כבר הרבה יותר מסובך...

קאסי האנוול נולדה למקרי חירום. כאחת מלוחמות האש היחידות בתחנת כיבוי האש באוסטין היא מיומנת בהתמודדות עם טרגדיות של אחרים וגם לא חסרות לה טראומות משל עצמה. אבל כשאמה המנוכרת והחולה מבקשת ממנה שתעקור את חייה ותעבור איתה לרוקפורט, מסצ'וסטס, מדובר בקושי מסוג אחר לגמרי.

תחנת כיבוי האש הקשוחה והמיושנת בעיר הקטנה ליליאן הסמוכה לבוסטון שונה בתכלית מהתחנה הקודמת שקאסי עבדה בה. חוסר מימון, מתקנים עתיקים ואווירה רוויית אדרנלין, התעללויות והצקות הביאו לידי כך שכל הכבאים בתחנה לא בדיוק נרגשים מהגעתה של "גברת" כבאית, גם לא אחת מוכשרת וחכמה כמו קאסי.

כולם, חוץ מטירון חתיך, שלו דווקא ממש לא אכפת שקאסי מסתובבת שם. אבל היא לא מסוגלת לחשוב על זה. היא לא מתאהבת. אף פעם. היא הרבה יותר חזקה בתרגילי מתח מאשר במתח מיני, ובכלל, היא זוכרת היטב את העצה שקיבלה מקפטן האריס, המפקדת הנערצת שלה מהתחנה הקודמת: אם את רוצה שייקחו אותך ברצינות בתחנה החדשה, אל תצאי עם לוחמי אש. ולקאסי אין שום כוונה לסכן את הקריירה שהתאמצה זמן רב כל כך לבנות.

ניצוצות של אהבה מציג גיבורה עוצמתית, חזקה ואמיצה, אך מתחת לשכבות ההגנה שלה מסתתרת אישה פגיעה ושברירית הכמהה לקשר. קתרין סנטר, מחברת רב-המכר "צעדים קטנים של אהבה", מלבה את הלהבות בספר רומנטי, מרגש ומצחיק, ומגלה לנו שאומץ לב יכול להתבטא גם בתעוזה להיפתח, להוריד את השריון ולתת לאחרים להיכנס לנו ישר לתוך הלב.
מחבר/ת קתרין סנטר
מק"ט מוצר 122573
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • החלום האחרון - יד שניה

    "הפרוזה של אלמודובר מיומנת ומקורית כמו סרטיו. אפשר לומר שהוא וורהול עם הומור, ולכן עוצמתי יותר." 
    - (The Times)

    הבמאי הנודע פדרו אלמודובר חוזר לאהבה ראשונה וסודית: כתיבת ספרות. החלום האחרון הוא דיוקן עצמי המחולק לשנים־עשר סיפורים החושפים את תשוקתו לכתיבה, ואת האובססיות האינטימיות שמלוות אותו מאז ומתמיד. בין הסיפורים ב"חלום האחרון", ניתן למצוא סיפור אישי שאלמודובר כתב על מות אמו ("החלום האחרון", שנותן לספר את שמו), את הבסיס הראשוני לסרטו "חינוך רע" ("הביקור"), סיפור על במאית המחפשת משככי כאבים במהלך סוף־שבוע ארוך ("חג מולד מר") ומעשייה גותית ("טקס המראה"). 

    הסיפורים שבספר ממוקמים בתקופות שונות, מסוף שנות השישים ועד היום, אך בכולם ניכרים הנושאים המניעים את יצירתו של אלמודובר: השנים האפלות בבית הספר, החיוניות של ההומור, ההתפתחות כאמן, תלאות התהילה והשפעת הבדיון על החיים. "החלום האחרון", על ריבוי השכבות הספרותיות שבו, הוא יותר מכול קטלוג של דרכים לספר סיפור. הוא מגלה לנו סופר שטיפח בסתר יצירה ספרותית יוצאת מן הכלל.

    החלום האחרון הוא הזדמנות מיוחדת לצלול למוחו המבריק ולעולמו הצבעוני והמרתק של פדרו אלמודובר, אחד מגדולי היוצרים החיים היום, ולהיחשף לתהליך היצירה שלו עוד משלביה הראשוניים. בסיפורים המקוריים מאין כמותם ניתן לזהות ניצוצות של הסרטים המבריקים שלו. הספר עשיר בהבחנות מקוריות, הומור ודמיון משתולל, הוא יצירה אישית ביותר ומעוררת השראה.

    אלמודובר הוא במאי קולנוע, תסריטאי ומפיק ספרדי בינלאומי. הוא זכה בפרסים הקולנועיים החשובים ביותר. החלום האחרון, שתורגם לעברית על ידי מיכל שליו, נמכר לעשרים מדינות.

    המחיר שלנו: 40