התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • גן הוורדים - יד שניה

גן הוורדים - יד שניה

מק"ט מוצר: 121948
מַאבְּס הצעירה מקבלת הצעת עבודה שעומדת לשנות את חייה: לא עוד מגורים בחדר אחד עם ששת אחיה ואחיותיה, לא עוד בגדים מרופטים וישנים. מעתה היא תשמש כבת הלוויה של גברת פינץ' באחת השכונות העשירות בעיר. יהיו לה מדים נאים, חדר חמים משלה וארוחות קבועות. מאבס מאושרת: מדובר בעבודה מכובדת שבעזרתה תוכל לעמוד סוף-סוף על רגליה ולהציל את אחיה מגורל אומלל.

גברת פינץ' עצמה, כך נאמר לה, חולה במחלה מסתורית, ואכן התפרצויות הזעם שלה מאששות את החשד שמדובר באישה בעלת עצבים רופפים, אלא שעם הזמן מגלה מאבס שהמציאות מורכבת יותר. המשפחה שמעסיקה אותה נאלצה להימלט מביתה הקודם בעקבות שערורייה שרודפת אותה גם בבית החדש. מאבס יודעת שאין לה ברירה, היא הרי חייבת לשמור על עבודתה בכל מחיר, אבל האם סיפרו לה את כל האמת? והאם ביכולתה להציל לא רק את עצמה, אלא אישה נוספת?

גן הוורדים מאת טרייסי ריס היה לרב מכר מיד עם צאתו לאור וזכה לאהבת הקוראים במדינות רבות בעולם. לורנה קוק, מחברת רב המכר הכפר האבוד כתבה עליו, "זהו ספר פוקח עיניים, מהנה ומרגש בעת ובעונה אחת".
מחבר/ת טרייסי ריס
מק"ט מוצר 121948
שם יצרן תכלת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • החתול שהציל ספרים - יד שניה
    רינְטָארוֹ נאצוּקי הוא תלמיד תיכון ביישן שמתגורר עם סבו, בעל חנות ישנה לספרים משומשים. החנות, עם מדפיה עמוסי הספרים שמגיעים עד לתקרה, משמשת לרינטארו מפלט והוא מבלה בה שעות מאושרות רבות. כאשר הסב הולך לעולמו באופן פתאומי, רינטארו נותר לבדו בחנות וחושש שייאלץ לסגור אותה. יום אחד מופיע בחנות חתול מדבֵּר, שמספר לרינטארו שהעולם מלא בספרים נטושים ונטולי אהבה, והוא מחפש מישהו שיעזור לו להציל אותם.

    רינטארו ובת כיתתו, סאיה, יוצאים עם החתול לשלושה מסעות מלאי הרפתקאות כדי להציל את הספרים הבודדים. אל המסע הרביעי והאחרון יוצא רינטארו לבדו כדי להציל את סאיה. תוך כדי כך, הוא לומד על תוצאות מעשיו, ומבין שבכוח אהבתו לספרים, הוא הצליח לחולל שינוי אמיתי.

    החתול שהציל ספרים הוא רומן כובש לב שישמח כל מי שבשבילו ספרים הם הרבה יותר ממילים המודפסות על נייר.

    סוֹאוּסְקֶה נָצוּקָאוָוה הוא רופא וסופר יפני רב־מכר. ספרו הראשון נמכר ב־ 1.5 מיליון עותקים וזכה בפרס ספרותי נחשב.

    החתול שהציל ספרים כבש את רשימות רבי־המכר ביפן ונמכר ליותר מ־ 40 מדינות ברחבי העולם.
    המחיר שלנו: 35