התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שמונה לאחת - יד שניה

שמונה לאחת - יד שניה

מק"ט מוצר: 119772
דיימון ראניון החל את דרכו כעיתונאי. הטור היומי שלו כבש מיליוני לבבות, ואם כי נועד להתקיים יום אחד בלבד, ליחו לא נס גם כעבור שנים, כפי שיכול הקורא להיווכח ממיבחר המאמרים שנכללו באסופה זו, לצד סיפוריו הקצרים. את עולמו קנה ראניון ביצירותיו הקצרות, שלרובן סיומת מפתיעה (תחבולה ספרותית שרבים העתיקו ממנו). הסיפורים מציגים "ברנשים וחתיכות". "טיפוסים קשוחים" (כביכול - כי למעשה ליבם לב - זהב) שעוסקים בהימורים ומתנגשים שוב ושוב עם החוק. ראניון אימץ לעצמו את סגנונום של גיבוריו - "סלאנג" עסיסי ומבדח. מתרגם החומר הזה הצליח להסב לעברית את העגה המיוחדת בתרגום שכבר נחשב קלאסי. הקובץ הזה מכיל - כשני אחיו - שלושה שערים: האחד כולל סיפורים בלתי - נשכחים כמו "הפרת הבטחה", "חוש הומור" ו"חטיפת הלבלר בוב", השני מכיל מאמרים והשלישי - קטעים שאינם קשורים לברודוויי, אותה שדרה ניו - יורקית נוצצת, שראניון אהב והנציח ברוב כתביו, ושמעליה ביקש לפזר את אפרו לאחר מותו ב - 10 באפריל 1946.
מחבר/ת דיימון ראניון
מק"ט מוצר 119772
שם יצרן מ. מזרחי
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שיר המיסיון - יד שניה

    ברונו סלבדור, המכונה סלבו, הוא צעיר יתום תמים להפליא, בן לאב לבן ולאם שחורה, שהתחנך בבית ספר של המיסיון במזרח קונגו. בהשפעת מורו ומדריכו האח מייקל הכשיר סלבו את עצמו להיות מתורגמן מקצועי בשפות אפריקאיות נידחות, שכמעט מיום לידתו למד לדבר אותן. עד מהרה הוא עושה חיל במקצועו, ואת שירותיו מבקשים גופים רבים, בהם כמובן המודיעין הבריטי. הוא נשלח לאי עלום שם בים הצפוני, שבו נערכת פגישה חשאית בין תאגיד מערבי לראשי מיליציות ממזרח קונגו, ונאלץ לתרגם דברים שלא נועדו למצפון האפריקאי ששב ומתעורר בו.
    "שיר המיסיון" הוא סיפור מתח ואהבה ומשל לתקופתנו, המגולל את פרשת מסעו ההרואי של סלבו אל האור מתוך לב המאפליה של הצביעות המערבית.
    ג'ון לה-קארה הוא סופר בריטי, מחברם של מותחני הריגול הטובים בעולם, בהם "המרגל שחזר מן הכפור", "כל אנשי סמיילי" ו"המתופפת הקטנה". כמה מספריו עובדו לקולנוע ולטלוויזיה. כל ספריו ראו אור בעברית בהוצאות כנרת וזמורה-ביתן.

     
    המחיר שלנו: 30