התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • האדם הבא שתפגוש בגן עדן - יד שניה

האדם הבא שתפגוש בגן עדן - יד שניה

מק"ט מוצר: 120121
הערת המחבר
את ההשראה לכתיבת ספר זה, כמו את ספרי ״חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן״, העניק לי דודי האהוב אדי ביצ׳מן, שלחם במלחמת העולם השנייה ותמיד חשב שהוא ״סתם אחד שלא עשה כלום בחייו״.

כשהייתי ילד, אדי סיפר לי על הלילה שבו כמעט מת בבית החולים. הוא התרומם מעל גופו וראה את אהוביו מחכים לו בקצה המיטה.

מרגע זה גן העדן היה מבחינתי מקום שבו רואים את האנשים שנגעו בחיינו על פני האדמה, וזוכים לפגוש בהם שנית. אני מכיר בכך שזוהי תפיסתי האישית. ישנן השקפות אחרות ותפיסות דתיות שונות וכולן ראויות לכבוד.

רומן זה, וגרסת החיים אחרי המוות המוצגת בו, הם בבחינת משאלת לב, לא אמת מוחלטת. משאלת לב שאהובינו, כמו דודי אדי, זוכים לשקט ולשלווה שחמקו מהם על פני האדמה, משאלה שנבין כמה כולנו משפיעים זה על זה מדי יום בחיים היקרים האלה.
מחבר/ת מיץ' אלבום
מק"ט מוצר 120121
שם יצרן מטר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • החלום האחרון - יד שניה

    "הפרוזה של אלמודובר מיומנת ומקורית כמו סרטיו. אפשר לומר שהוא וורהול עם הומור, ולכן עוצמתי יותר." 
    - (The Times)

    הבמאי הנודע פדרו אלמודובר חוזר לאהבה ראשונה וסודית: כתיבת ספרות. החלום האחרון הוא דיוקן עצמי המחולק לשנים־עשר סיפורים החושפים את תשוקתו לכתיבה, ואת האובססיות האינטימיות שמלוות אותו מאז ומתמיד. בין הסיפורים ב"חלום האחרון", ניתן למצוא סיפור אישי שאלמודובר כתב על מות אמו ("החלום האחרון", שנותן לספר את שמו), את הבסיס הראשוני לסרטו "חינוך רע" ("הביקור"), סיפור על במאית המחפשת משככי כאבים במהלך סוף־שבוע ארוך ("חג מולד מר") ומעשייה גותית ("טקס המראה"). 

    הסיפורים שבספר ממוקמים בתקופות שונות, מסוף שנות השישים ועד היום, אך בכולם ניכרים הנושאים המניעים את יצירתו של אלמודובר: השנים האפלות בבית הספר, החיוניות של ההומור, ההתפתחות כאמן, תלאות התהילה והשפעת הבדיון על החיים. "החלום האחרון", על ריבוי השכבות הספרותיות שבו, הוא יותר מכול קטלוג של דרכים לספר סיפור. הוא מגלה לנו סופר שטיפח בסתר יצירה ספרותית יוצאת מן הכלל.

    החלום האחרון הוא הזדמנות מיוחדת לצלול למוחו המבריק ולעולמו הצבעוני והמרתק של פדרו אלמודובר, אחד מגדולי היוצרים החיים היום, ולהיחשף לתהליך היצירה שלו עוד משלביה הראשוניים. בסיפורים המקוריים מאין כמותם ניתן לזהות ניצוצות של הסרטים המבריקים שלו. הספר עשיר בהבחנות מקוריות, הומור ודמיון משתולל, הוא יצירה אישית ביותר ומעוררת השראה.

    אלמודובר הוא במאי קולנוע, תסריטאי ומפיק ספרדי בינלאומי. הוא זכה בפרסים הקולנועיים החשובים ביותר. החלום האחרון, שתורגם לעברית על ידי מיכל שליו, נמכר לעשרים מדינות.

    המחיר שלנו: 40