התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • האנשים שאהבנו - יד שניה

האנשים שאהבנו - יד שניה

מק"ט מוצר: 119930
35 ₪
אין במלאי
בימי הכיבוש הגרמני ביוון, תמיס הצעירה מחליטה להצטרף לכוחות הקומוניסטיים ולמרוד במשטר. הסיכון שהיא לוקחת גדול, אך היא גם זוכה להתאהב ולהכיר אנשים אמיצים ומעוררי השראה. כשהיא נתפסת יחד עם שאר חברי היחידה שלה, תמיס נאסרת ונשלחת לאי מקרוניסוס.


אין יווני שלא הכיר את האי מקרוניסוס, אי־הכלא האכזרי ביותר שקיים, שאסיריו נידונו לעבודות פרך, להשפלות ולהתעללויות בלתי־פוסקות. גם תמיס ושאר חברותיה האסירות סובלות חרפת רעב ועינויים בשעה שסוהריהן מנסים לשבור את גאוותן ואת רוח ההתנגדות שלהן.


הדרך היחידה להשתחרר מהאי הנורא היא לחתום על דילוֹסי, הצהרת חרטה, ולהפנות עורף לאמונותיה ולעקרונותיה. אבל גם לאמונות ולעקרונות יש גבולות, ואלה של תמיס נבחנים כשהיא נאלצת לבחור בין הדברים שהיא מאמינה בהם ובין האנשים שהיא אוהבת.

ויקטוריה היסלופ, מחברת רבי־המכר "האי של סופייה", "חוטים מקשרים" ועוד, מפנה זרקור אל עברה הטראומטי של יוון וטווה סיפור מרתק, מרגש ומעורר השראה על אישה שנהפכת לגיבורה בעל כורחה.
מחבר/ת ויקטוריה היסלופ
מק"ט מוצר 119930
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בחורים מקועקעים 1 - רול - יד שניה
    הם לא יכלו להיות שונים יותר זה מזה גם אילו התאמצו...
    שוֹ לנדון הייתה מאוהבת ברוּל ארצ‘ר מהרגע שראתה אותו בפעם הראשונה. רוּל הוא ההפך הגמור מכל מה שסטודנטית לרפואה מצטיינת כמוה אמורה לִרְצוֹת - והאדם היחיד שהיא מעולם לא ניסתה לְרַצוֹת.
    היא לא נרתעת מהגישה החצופה שלו ולא מהקעקועים ומהפירסינג שמכסים את פניו וגופו. ההיגיון שלה אומר שהוא לא הבחור הנכון בשבילה, אבל הלב שלה מסרב להקשיב.
    רוּל ארצ׳ר תמיד התייחס לשוֹ לנדון בתור החברה המושלמת והסנובית של אחיו התאום המת. היא חיה את חייה על פי חוקים שאחרים קבעו, בעוד הוא קובע חוקים משל עצמו. אין לו זמן לבחורה ‘טובה‘ כמוה, גם אם היא האדם היחיד בעולם שבאמת מבין ומקבל אותו כפי שהוא.
    אבל ערב אחד שכולל חצאית קצרה מדי, קוקטיילים שזורמים וסודות שנחשפים מוביל ללילה בלתי נשכח עבור שניהם.
    כעת עליהם למצוא את הדרך שבה בחורה כמוה ובחור כמוהו יכולים להיות יחד בלי להרוס את האהבה שלהם או... זה את זה.
    רוּל הוא הספר הראשון בסדרת ‘בחורים מקועקעים‘ של ג‘יי קראונאובר,
    שספריה כיכבו ברשימות רבי־המכר של היו־אס־איי טודיי והניו יורק טיימס. ג‘יי אוהבת מוזיקה ותמיד חלמה להפוך לכוכבת רוק, אולם מאחר שהיא לא יודעת לשיר או לנגן, היא נאלצת להסתפק בכתיבת סיפורים מרגשים על דמויות כובשות לב. היא מכורה לקעקועים ולתסרוקות משוגעות ומתגוררת בקולורדו, שם היא מגדלת באהבה אתשלושת כלביה. 
    כל ספר בסדרה הוא על דמויות אחרות וניתן לקרוא אותו בפני עצמו.
    המחיר שלנו: 40