התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • גברת בירד היקרה - יד שניה

גברת בירד היקרה - יד שניה

מק"ט מוצר: 120037
40 ₪
אין במלאי
אמלין לייק חולמת להיות כתבת מלחמה תחת אש, אבל במקום לקיים ראיונות במשרד המלחמה או לרוץ בין השוחות בצרפת, היא מוצאת את עצמה בתפקיד של קלדנית במגזין הנשים” ידיד האישה”, תחת פיקוחה של העורכת מטילת האימה גברת הנרייטה בירד.

לגברת בירד יש דעות מוצקות בנוגע למה נכון ומה לא ובנוגע למהי ההתנהגות המצופה מהנשים שנותרו בעורף, ובטור העצות שלה, “גברת בירד היקרה”, היא מוכנה לתת מענה רק לשאלות שעולות בקנה אחד עם אמות מוסר נוקשות. אמלין נדרשת להשמיד כל מכתב לא מקובל, אלא שעד מהרה היא מבינה שהמכתבים הללו – מכתבים מנשים שהמלחמה הפכה עליהן את עולמן – הם אלה שבאמת ראויים למענה, והיא מחליטה להשיב עליהם במקומה של גברת בירד.

גברת בירד היקרה הוא רומן כובש לב המספר על תקופה שבה נשים נדרשו להמשיך בחייהן, כאילו דבר לא השתנה, כדי לא לפגוע במורל, אבל לא תמיד הצליחו “להיות שמחות, להתנהג יפה לגברים ולהבליג על דברים, למרוח שפתון ולהקפיד להיות יפות כשהגברים בחופשה ולא לבכות או להקדיר פנים כשאלה נסעו שוב להילחם”. ברומן הביכורים שלה מביאה איי.ג’יי. פירס סיפור משעשע ומרגש שכולו מכתב אהבה לכוחה של חברוּת, לטוב לבם של זרים ולאומץ שמגלים אנשים מהשורה בתקופות יוצאות דופן.

סיפור שובב וסוחף על מלחמה קודרת…מרגש ומצחיק בה במידה
The Guardian
מחבר/ת א"ג פירס
מק"ט מוצר 120037
שם יצרן סנדיק ספרים ומשכל
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שיר המיסיון - יד שניה

    ברונו סלבדור, המכונה סלבו, הוא צעיר יתום תמים להפליא, בן לאב לבן ולאם שחורה, שהתחנך בבית ספר של המיסיון במזרח קונגו. בהשפעת מורו ומדריכו האח מייקל הכשיר סלבו את עצמו להיות מתורגמן מקצועי בשפות אפריקאיות נידחות, שכמעט מיום לידתו למד לדבר אותן. עד מהרה הוא עושה חיל במקצועו, ואת שירותיו מבקשים גופים רבים, בהם כמובן המודיעין הבריטי. הוא נשלח לאי עלום שם בים הצפוני, שבו נערכת פגישה חשאית בין תאגיד מערבי לראשי מיליציות ממזרח קונגו, ונאלץ לתרגם דברים שלא נועדו למצפון האפריקאי ששב ומתעורר בו.
    "שיר המיסיון" הוא סיפור מתח ואהבה ומשל לתקופתנו, המגולל את פרשת מסעו ההרואי של סלבו אל האור מתוך לב המאפליה של הצביעות המערבית.
    ג'ון לה-קארה הוא סופר בריטי, מחברם של מותחני הריגול הטובים בעולם, בהם "המרגל שחזר מן הכפור", "כל אנשי סמיילי" ו"המתופפת הקטנה". כמה מספריו עובדו לקולנוע ולטלוויזיה. כל ספריו ראו אור בעברית בהוצאות כנרת וזמורה-ביתן.

     
    המחיר שלנו: 30