התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בלילה מתחת לגשר האבן - יד שניה

בלילה מתחת לגשר האבן - יד שניה

מק"ט מוצר: 120048
30 ₪
אין במלאי

ברומן קסום הנטוע בפראג של המאה השש - משרה מחייה ליאו פרוץ בכשרון אמנותי בלתי רגיל עולם מופלא בו נשזרים חלומות, אגדות והיסטוריה. בימיהם של רודולף השני מלך בוהמיה, קיסר האימפריה הרומית, ורבי יהודה בן בצלאל ליווא הוא המהר"ל מפראג, מתרקמת אהבתם של אסתר, אשתו היפהפיה של אשף הכספים היהודי מרדכי מיזל המכלכל את אוצר המלך, והקיסר. בלילה, מתחת לגשר האבן, מגשימים השניים את אהבתם בדמותם של שיח פרחי הרוזמרין ושיח הוורד האדום המשתרגים זה בזה, רק על - ידי הפרדה בין השיחים מצליח המהר"ל להסיר את הכישוף מהאהבה האסורה ולגאול את העיר מזעם האל. הספר, המאוכלס בדמויות רבות, נוספות, בדיוניות והיסטוריות, פורש יריעה רומאניסטית רחבה ועשירה, זכה עם הופעתו בשבחי הביקורת העולמית. ליאו פרוץ (1957 - 1884) נולד בפראג למשפחת תעשיינים אמידה, שרת כקצין בצבא אוסטריה במלחמת העולם הראשונה, נפצע קשה והקדיש עצמו מאז לכתיבה. ב1938 - עלה לארץ - ישראל, אך לא הצליח להתגבר על מכשול השפה וחילק את זמנו בין ישראל לאוסטריה בה מת ב1957 - . פרוץ כתב רומאנים רבים שזכו להצלחה עולמית. "בלילה מתחת לגשר האבן" הוא ספרו האחרון.
מחבר/ת ליאו פרוץ
מק"ט מוצר 120048
שם יצרן גוונים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • כללי הפרא - יד שניה

    במרחבי העד של מזרח אפריקה חי שבט של זרים לבנים, אשר עזבו את ארצותיהם. הם מחוברים מאד זה לזה. כולם מכירים את כולם. הם נפגשים למסיבות של ארוחת ערב, מבקרים אצל אותם רופאים ואוכלים באותן מסעדות, שוכבים זה עם זה ומכורים לאותם סמים. עלילת "כללי הפרא" מתחוללת ברובה בניירובי. זהו חיתוך חד כתער של החברה הלבנה בקניה המודרנית. אך, בראש וראשונה, זהו סיפור מרגש של אישה צעירה, אסמה, המנסה להבין את המקום בו היא חיה, כמו גם את רגשותיה כלפי שני האנשים שהיא אוהבת: אדם, קנייתי מדור שני, שהוא הראשון המגלה לה את יופיה של הארץ שבחרה לעצמה, והאנטר, עיתונאי בריטי שזוועות אפריקה מסעירות את רוחו. ספר רומנטי, לעתים מצחיק מאוד, שלא ירפה מן הקורא עד תומו. זהו, ללא ספק, ספר קלאסי על האדם הלבן באפריקה של היום, אהבותיו וגורלו. פרנצ'סקה מרצ'יאנו נולדה ברומא. היא עבדה בטלוויזיה האיטלקית בניו יורק וכתבה מספק תסריטי קולנוע. משנת 1991 היא חיה בקניה, בבית לחוף האוקיאנוס ההודי, והוציאה מתחת ידה מספר סרטים תיעודיים על אפריקה. "כללי הפרא" הוא הרומן הראשון שלה.

    המחיר שלנו: 30