התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שיווק אחד על אחד - יד שניה

שיווק אחד על אחד - יד שניה

מק"ט מוצר: 123763

כיצד לפתח ולטפח יחסים אישיים ארוכי-טווח עם לקוחותיך

מחבר/ת דון פפרס
מק"ט מוצר 123763
שם יצרן הספריה הבינלאומית לאנשי עסקים בעמ
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • יזמות בגיל השלישי - יד שניה
    "בגיל פרישה, נטול החן והחגיגיות, מצאתי את עצמי לפתע בטריטוריה לא מוכרת. אמנם סיפרו לי עליה אך לא באמת התכוננתי היטב כיצד להיכנס לתוכה. עטוף ברשת תובנות ובמטען של ניסיון הנקרא בפי כל 'מרום הגיל', התוודעתי לשקט המעיק של שיחות טלפון שלא עושות דרכן למכשיר הנייד שלי כתמול־שלשום. ניסיתי לנווט את תשובותיי לשאלה אחת: מה אני עושה בשלב זה של החיים? מחשבות ותובנות לצד תהיות רבות התרוצצו והתפתלו במוחי כאילו היו מכוניות מתנגשות בלונה פארק. הרצון להבין מה קורה בחיי, בחיי הסובבים אותי ובחיי רבים אחרים שנמצאים בצומת חיים דומה לשלי, היה לעיסוק שאין שכר בצדו. יותר מכל הטרידה אותי השאלה – כמה זמן עוד נותר לי להרגיש צעיר מכפי גילי, מלא חיוניות, פיזיות ומנטליות שופעת, ומה אעשה מכאן והלאה?"
     
    תהליך בחירת תחום העיסוק היזמי כמוהו כצרור מפתחות שבו כל מפתח פותח דלת שונה. בין שאתה בוחר במכירת מוצר פיזי בין שאתה בוחר בהצעת שירותים בתשלום, לעולם החלטתך תיגזר מנטיות לבך, אשר מהוות סוג של מפתח מאסטר שפותח כל דלת. שאר המפתחות שבצרור הם סך ערכיך ואמונותיך וגם מנה גדושה של אינטואיציה. כאן מתחילה להירקם האסטרטגיה העסקית שלך. וכמו בכל תהליך מכירה שמתחיל בזיהוי הצורך, תיווכח כי הנך מנהל תהליך של מכירת רעיון לעסק – לעצמך.
     
    איתן ליטוין, בוגר הנדסת טקסטיל תעשייה וניהול באוניברסיטת לידס. הקים וניהל מיזמים תעשייתיים באפריקה, במזרח אירופה ובמרכז אסיה. בעל ידע והבנה נרחבים בפיננסים ובכלכלה. כיום איתן עוסק במנטורינג, ייעוץ ואימון עסקי ומשמש מאמן מוסמך. מרצה ומפרסם מאמרים בנושאי ניהול.
     
    גי דיין, שימש בעבר בתפקידי ניהול בכירים בענף התיירות והתעופה, בעל ניסיון רב שנים בניהול, שיווק ומכירות. בוגר אוניברסיטת חיפה. כיום מנטור, מאמן עסקי ואישי מוסמך, מרצה, מלמד ומעביר ידע על תהליכים, פעולות ותוצאות בתחומי עיסוק ומקצוע מגוונים.
     
    המחיר שלנו: 39