התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מתנת הכעס - יד שניה

מתנת הכעס - יד שניה

מק"ט מוצר: 123960
40 ₪
אין במלאי
מהטמה גנדי הפך לאחד מהמנהיגים וההוגים החשובים בהיסטוריה כשהחליט לפעול לעצמאותה של הודו באמצעות דרך מהפכנית של אי-אלימות. אבל בשביל נכדו, ארוּן גנדי, הוא היה קודם כל בן משפחה אהוב. כשארון היה בן 12 החליטו הוריו לשלוח אותו לסֶבגראם, האשראם המפורסם של סבו, על מנת שיתחנך לאור הסאטיאגרהא – פילוסופיה הדוגלת בחיפוש האמת והתנגדות לרשע בצורה לא אלימה. במשך שנתיים חי ארוּן תחת כנפיו של סבו ולמד להכיר אותו ואת ההגות שלו מקרוב, עד שחזר לחיות עם משפחתו בדרום אפריקה, זמן לא רב לפני שסבו נרצח בידי מתנקש.
ב"מתנת הכעס" מבקש ארוּן גנדי לחלוק עם הקוראים 11 שיעורי חיים מאלפים ויוצאי דופן שלמד מסבו, תוך שהוא משלב אותם בסיפורים מתוך חייו האישיים והיכרותו הבלתי אמצעית עם מי שהפך לאחת הדמויות האיקוניות של המאה ה-20. שיעורי החיים מעוררי ההשראה הללו נוגעים בנושאים אוניברסליים כמו גילוי עצמי, זהות, התמודדות עם כעס, דכאון, בדידות, חברוּת ומשפחה – ונדמה שבעולם הכאוטי של ימינו הם רלוונטיים עוד יותר מתמיד.
 
מחבר/ת ארון גנדי
מק"ט מוצר 123960
שם יצרן הכורסא
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הטעויות הנעלמות של חיינו - יד שניה

    "האין זו עובדה שבסופו של דבר כולנו חייבים לשלם, ולא משנה במה נבחר?" שואלת אישה צעירה בקובץ סיפוריה החדש של צ'יטרה בנג'רי דיוואקרוני, מחברת רבי המכר "אדונית התבלינים" ו - "אחות ליבי".
    בסיפורים המתרחשים בהודו ובארצות הברית דיוואקרוני את הטעויות הנעלמות של חיי גיבוריה ואת המחיר שגובים מהם אובדן ודרך ארץ.
    בחום ובתבונה היא חודרת מבעד למעשי היום - יום אל תודעתם של גברים ונשים המהלכים על הגבול שבין דורות ובין תרבויות.
    גיבורים הנדרשים להכריע בין הקדמה והחופש, שבהם יכול האדם למצוא את הכל, אך גם לאבד את עצמו, לבין מסורת ותרבות שמתווים לו דרך יחידה וברורה. "אסופה יוצאת מן הכלל, שנרקמה בתבונה ונכתבה בלהט רגשי.
    הסיפורים מאירים את הכאב, האובדן והניכור של חווית ההגירה והופכים אותה ראי לדרמה של הקיום האנושי"
    (הסופר הא ג'ין)
    "כשרון הכתיבה שלה ויכולתה ליצור משפטים על יופי צרוף, הופכים אותה לסופרת רבת עוצמה" (אמריקה היום)

    המחיר שלנו: 30