התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • עיניים של כלב כחול - יד שניה

עיניים של כלב כחול - יד שניה

מק"ט מוצר: 124159
30 ₪
אין במלאי
גבר ואישה נפגשים בחלום, בשעות הערות הוא אינו זוכר אותה, בזמן החלום היא אינה זוכרת את מקום מגוריה, לכן היא מסתובבת ברחבי העיר וכותבת את המילים "עיניים של כלב כחול" שאמר לה בחלום.
גבר שמת בילדותו ממשיך לצמוח בארון הקבורה שלו ולהיות מודע לשלבי מותו האיטי.
צעירה יפהפייה מגלה כי במהלך הלילה נטשה את מישור הקיום הגשמי ונתקפת תאווה עזה - שאינה יכולה לממש - לאכול תפוז.
גבר שחור שסוס בעט בו במצחו מסרב להצטרף אל מקהלת המלאכים.ובמשך חמישה ימים גשם אימתני,על טבעי,מציף את העיירה מקונדו.

בקובץ הסיפורים 'עיניים של כלב כחול', שהופיע לראשונה ב - 1975, מכונסים הסיפורים הקצרים הראשונים שכתב גבריאל גרסיה מארקסבין השנים 1947 - 1955.
כישרונו המדהים של מארקס להעניק לבוש לשוני מפויט למצבי נפש קיצוניים,לאווירה הסהרורית של דמדומי התודעה, ניכר כבר בסיפור הראשון, אולם יכולתו כמספר, המפליא לשרטט דמויות וליצור רבדים דרמטיים מגוונים, הולכת ומשתכללת לאורך הקובץ ומגיעה לשיאה בסיפור האחרון עם בריאת מקונדו, העיירה שבה מתרחשת עלילתו של הספר בחשוב "מאה שנים של בדידות". 
מחבר/ת גבריאל גרסיה מארקס
מק"ט מוצר 124159
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים