התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • גלגל חוזר בעולם - חיים סבתו

גלגל חוזר בעולם - חיים סבתו

מק"ט מוצר: 036200068274

לפני עשרים וחמש שנה יצא לאור ספרו הראשון של חיים סבּתוֹ. סבּתוֹ הוא בן למשפחת רבנים מחלבּ אשר בסוריה, היא אר"ץ – ארם צובא. איש בית המדרש, תלמיד חכם המפרסם מאמרים בהלכה – מה לו ולסיפורי חלבּ, הוא שעלה לארץ ילד בן שבע מקהיר אל המעברה בבית־מזמיל שבירושלים?
הנובלה גלגל חוזר בעולם היא פנינה נדירה המתגלית לה במקומותינו. תולדותיה של משפחה אחת שזורים בה, דרך חלבּ אל פריז ואז לירושלים, וכל הגלגל הזה עטוף שביס של כאב שגם מנעמיה של העברית הנפלאה – עברית אשר חשבנו כי נעלמה מן הספרות העברית בת ימינו – אינם מסוגלים להחביאו.
במהדורת היובל הזאת הוסיף המחבר עלילה חדשה, כולה אמת, והיא פוגשת את מה שתואר קודם בדמיון, "היה או לא היה?". זהו דיווח מרתק על מה שהתרחש במציאות, שנים לאחר שיצא לאור מה שחשבנו כי אינו יותר ממעשה מדומיין.

חיים סבּתוֹ נולד בשנת 1952 בקהיר ועלה לארץ בשנת 1957. הוא גדל ולמד בירושלים. היה ממקימי ישיבת ההסדר במעלה אֲדוּמים, ובה הוא מלמד עד היום. 

ספרי הפרוזה הנוספים מאת חיים סבּתו:
אֱמֶת מֵאֶרֶץ תִּצְמָח
תֵּיאוּם כַּוונוֹת
כְּעַפְעַפֵּי שָׁחַר 
בּוֹאִי הָרוּחַ
בְּשַׁפְרִיר חֶבְיוֹן

מחבר/ת חיים סבתו
מק"ט מוצר 036200068274
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • האויב שלצדי - נעמי רגן
    האויב שלצדי, ספרה הנוקב ועז הביטוי של נעמי רגן, נכתב בעקבות מאורעות אמיתיים, ובמרכזו עומדים שני גיבורים הנאבקים לחשוף את האמת שמאחורי פשעים בלתי נסלחים.
    מיליה גוטשטיין הקדישה את חייה להבטחה שקולם של קורבנות השואה לא יושתק לעולם. זוהי משימה תובענית וקורעת לב, שגוזלת לעתים את זמנה וכוחותיה. אבל דווקא עכשיו, כשהיא מתכוננת להעביר הלאה את שרביט ההנצחה ולפַנות זמן לבעלה, הכירורג הנודע, לילדיה ולנכדיה, מגיעה שיחת טלפון שמנפצת באחת את כל מה שדימתה לדעת על ההווה והעתיד שלה.
    בעודה שקועה במערבולת האישית הזאת היא מקבלת הזמנה להיות הנואמת המרכזית בכנס שיתקיים בליטא, בראשותו של ד"ר דריוס וידס.מיליה מתלבטת. היא יודעת שהליטאים רואים בה את "אויבת הציבור", בשל מאמציה לגרום להם להעמיד לדין את פושעי המלחמה שבקרבם, ולהכיר באחריות ההיסטורית שלהם להשמדת רוב רובה של הקהילה היהודית בארצם, בכלל זה משפחתה שלה.
    להפתעתה, כאשר היא מגיעה לבסוף לליטא, מיליה מוצאת בדריוס, איש הרוח הפתוח והמרדן, בן ברית ושותף למטרותיה. אלא שפעילותם של השניים רק מעצימה את הכוחות העוינים הקמים נגדם, מאיימים על משפחותיהם, פרנסתם ושמם הטוב וכופים עליהם החלטות קשות שיעמדו בסתירה לכל מה שהשיגו ולכל מה שהתפתח ביניהם.
    המחיר שלנו: 75