התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • עיר תחתית - הילה עמית

עיר תחתית - הילה עמית

מק"ט מוצר: 003200222562
חייהם של אליעד, איברהים ומרים נשזרים יחד בשני כוחות מנוגדים רבי־עוצמה – התשוקה והאיסור. אליעד מתגלגל מעבודה לעבודה, חסר כוחות להתמיד אפילו באחת; בנעוריו התמרד נגד הוריו, שנחרדו מנטייתו המינית והתנכרו לו, והכאב הזה לא מרפה ממנו גם כעבור שנים. איברהים, בן למשפחה ערבית אמידה ומפנקת, יצא מהעיר התחתית של חיפה כדי לממש את כישרונו המוזיקלי וגם את אהבתו ליהודי; הוריו, עם כל אהבתם לו, לדבר כזה לא היו מסכימים. וגם מרים, העובדת הסוציאלית, נאלצה להעלים בחיפה את נטייתה המינית, כדי שתוכל ללדת ולהפגין שם כלפי חוץ מראית עין של משפחה רגילה.

עם השנים נוצר בין השלושה האלה, שני גברים ואישה, קשר הדוק, ונפרצים בו גבולות המגדר, הדת והמגזר – קשר שובר מוסכמות אבל רק בחשאי, כמו בעיר אחרת, סמויה מן העין. אין לדעת אם יום אחד יֵצא לאור, ואם ישרוד אז או יתפרק.
 
מחבר/ת הילה עמית
מק"ט מוצר 003200222562
שם יצרן עם עובד
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הכל בחוץ

    עוד כשהיתה ילדה קטנה החליטה אגם מועלם שכשתגדל היא תהיה עורכת דין, ולא סתם עורכת דין, אלא כזאת שמתמחה בגירושים. מה הפלא? אביה ואימה לא הפסיקו לריב ביניהם, ואגם, שהיתה לכודה בין הפטיש לסדן, רק רצתה להימלט ולהציל אחרים מהגורל האכזר של נישואים גרועים. היא כשלעצמה כבר החליטה: היא לא תתחתן לעולם. היא תעשה קריירה, תהפוך לשותפה, תיסע בעולם ותהיה עם גברים רק בתנאים שלה.

    בגיל 28 נראה שאגם נמצאת במסלול הבטוח להגשמת כל שאיפותיה. היא על סף הפיכה לשותפה, יש לה מספיק כסף לדירה, גבר שמאוהב בה וכרטיס לחופשה בחו"ל. אבל דווקא אז היא חווה משבר פתאומי, קריסה של הגוף, וכבר אי אפשר עוד להסתיר דבר – הכול בחוץ. 

    החיים הפילו על קורל דרליצ'מן שקית, והיא החליטה להפוך אותה לשקית הפתעה. כיום היא עושה בעיקר מה שהיא אוהבת – כלומר לכתוב, להרצות ולעודד נשים אחרות לכתוב את עצמן. קורל דרליצ'מן נשואה לדני ואמא של אביב ואמור. הכול בחוץ הוא ספרה הראשון. 

    המחיר שלנו: 68.60