התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • יום השוויון - מייקל וייט - יד שניה

יום השוויון - מייקל וייט - יד שניה

מק"ט מוצר: 125085
35 ₪
אין במלאי
שני מקרי רצח מסתוריים מכים את שוטרי אוקספורד בתדהמה.

עיתונאית לשעבר, ומחברת ספרי מתח בהווה, נקלעת לגמרי במקרה לאחת מזירות הרצח, כאשר היא מלווה את בן זוגה לשעבר בעבודתו כצלם משטרתי.
היא מסתקרנת, ומחליטה לעקוב אחר שרשרת מעשי הרצח מקרוב.
ככל שנחשפים יותר פרטים, המסתורין הולך וגדל.

מתעוררות שאלות רבות:
מה הקשר בין מקרי רצח אלה לבין שרשרת מקרי רצח שארעו בשנת 1851?
מהו "מסדר החברה המלכותית" ואיך הוא קשור לפולחן אסטרולוגי קדום ולאבן החכמים?
כיצד נקשר שמו של המדען אייזיק ניוטון לסדרת האירועים המטורפת הזאת?

זהו מותחן שעלילתו מתפרשת על פני מאות שנים, ומתנהלת בשני עולמות מקבילים: המהוגן והאקדמי, שמעל פני השטח, והמיסטי - שמתחתיו.
מחבר/ת מייקל וייט
מק"ט מוצר 125085
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • השוד - יד שניה
    לפעמים כדי למצוא יצירת אומנות אבודה אחת, צריך לשדוד אחרת
    גבריאל אלון, מרגל ורסטורטור,שוהה בוונציה כשמשטרת איטליה מזמנת אותו להתייעצות. סוחר אומנות אנגלי, ידידו של אלון, התגלה בזירת רצח ומוחזק כחשוד העיקרי. כדי להציל את חברו חייב אלון למצוא את הציור האבוד של קאראווג'ו.
    גבריאל אלון יוצא למסע עוצר נשימה ברחבי אירופה, מצרפת לקורסיקה ומשוויץ לאוסטריה. שם הוא מתעמת עם האדם המסוכן שמופקד על אוסף האמנות הגנוב של אחד הדיקטטורים האלימים ביותר שידע העולם.
    דניאל סילבה הוא אורח קבוע בראש רשימת
    רבי־המכר של ה"ניו יורק טיימס" ומחבר רבי המכר המלאך הנופל והבחורה האנגלייה. ספריו זכו להצלחה עולמית ומקומית. מזה שנים סדרת גבריאל אלון שזהו הספר ה־14 במספר בה, מציבה את גיבורה בחזית עולם הריגול הבינלאומי.
    המחיר שלנו: 30