התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הבוקר שאחרי 4 - היום שאחרי חלק שני - נעמה טל

הבוקר שאחרי 4 - היום שאחרי חלק שני - נעמה טל

מק"ט מוצר: 002400000437

חלק רביעי בסדרת הבוקר שאחרי

עכשיו, כשהם סוף־סוף נקיים ממסכות וממגננות, דני ואדם ניצבים זה מול זה, עין מול עין, לב שבוי מול לב שבור. כואבים כל כך, אוהבים כל כך.

אבל ביום שאחרי עדיין מפרידים ביניהם שדים מן העבר, החלטות שגויות ודרכים ללא מוצא. הגורל מתערב שוב ודוחף אותם עמוק יותר אל מערבולת הסכינים החדות שאליה נקלעו. אין שום דרך שהסיפור הזה יסתיים בטוב.

ובכל זאת. אולי כן?

בספר הרביעי והמסכם בסדרה הסוחפת, שלא מפסיקים לדבר עליה, נעמה טל, עורכת ספרותית בהווה ועורכת דין פלילית בעבר, מעמתת את דני ואת אדם עם הפחדים הגדולים ביותר שלהם. היא מאשימה, תובעת, מציגה את הראיות ומכריחה אותם להכריע. ו...עדיין מכחישה בתוקף כל קשר בין המציאות לבין הדמויות, השערוריות והלבבות הקרועים.

לכאורה.

סדרת "הבוקר שאחרי" מורכבת משני דואטים: הראשון - הבוקר שאחרי, והשני - היום שאחרי.

מחבר/ת נעמה טל
מק"ט מוצר 002400000437
שם יצרן מלודי
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שחר של שוהם - האבנים הקדושות 1
    היא נלכדה על ידי מלך האופל ונאלצה למצוא את
    האור בתוכה.
    אָרְוֶון ולונדייל מעולם לא חשבה שתיאלץ להיות אמיצה ולהציע את חייה בתמורה לחיי אחיה. היא נלקחה בשבי על ידי הממלכה המסוכנת ביותר ביבשת, ונאלצה להשתמש בכוחות הריפוי יוצאי הדופן שלה כדי להציל את חייליו של מלך שוהם האכזרי.
    ארוון יודעת שאסור לה להסתכן ולחצות לבדה את היער המכושף שמקיף את הטירה שבה היא מוחזקת, לכן היא נאלצת לשתף פעולה עם אסיר אחר. לרוע מזלה, הוא מרגיז כשם שהוא ערמומי, ונדמה שהוא נהנה לעמת את ארוון עם פחדיה הגדולים ביותר.
    אבל בממלכת שוהם, אמון הוא מותרות שארוון לא יכולה להרשות לעצמה.
    כדי להצליח לברוח מממלכת האויב, היא תיאלץ לתמרן בין אנשי מלוכה בוגדניים, קסם אפל וחיות טרף. ארוון תגלה עמוק בתוכה עוצמה שלא ידעה על קיומה ורק מחכה לניצוץ שיצית אותה. אם היא תצליח לרתום את כל העוצמה האדירה הזאת לטובתה, אולי היא וליבה יצליחו להיחלץ מממלכת שוהם ללא פגע.
    שחר של שוהם הוא ספר הביכורים של קייט גולדן, והראשון בטרילוגיית הפנטזיה הרומנטית האבנים הקדושות, שפרץ בסערה וכבש את קהילת הטיקטוק מייד עם צאתו לאור.
    הביקורות משבחות:
    "שחר של שוהם הוא ספר ראשון ומרגש בטרילוגיית הפנטזיה הקסומה והמשובחת שגרמה לי לחכות בקוצר רוח
    המחיר שלנו: 69