התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ההבטחה האסורה - לורנה קוק

ההבטחה האסורה - לורנה קוק

מק"ט מוצר: 124500002781
59 ₪
אין במלאי
קוראי הכפר האבוד אינם זקוקים להיכרות עם הסופרת לורנה קוק.

מי שצלל לספרה הראשון, יתענג גם על הספר הזה, ולא יוכל להניח אותו מהיד עד לסופו המפתיע.
לורנה קוק, מהסופרות הבריטיות המצליחות של השנים האחרונות, יצרה גם הפעם רב מכר כובש, שהסופרת ניקולה סקוט (הצל של אמי) הגדירה כ"דרמה משפחתית מלאה סודות, פיתולים וסיפור אהבה נפלא".

סקוטלנד, 1940.
באירופה משתוללת מלחמת העולם השנייה, אבל בבית אינברמוריי הכל מתנהל על מי מנוחות. אלא שאז, בדיוק ביום הולדתה ה-21, דקות אחרי שהיא נמלטת מהמסיבה שלה עצמה, עומדת קונסטנס מול האגם הסמוך לביתה ולא מאמינה למראה עיניה. האם היא היחידה שראתה עכשיו מטוס צבאי מתרסק לתוך המים? האם תצליח להציל את הטייס? ומדוע מעשה שכזה ישנה את חייה לעד?

סקוטלנד, 2020.
קייט מחפשת עבודה חדשה. זו לא היתה בחירה שלה, אבל אין לה ברירה: עליה לעזוב את לונדון שהיא כה אוהבת, ולמצוא לעצמה עבודה זמנית. היא מצליחה להתקבל לעבודה בבית אצולה ישן, העובר הסבה למלון בוטיק. אלא ששם, כמעט במקרה, תגלה קייט סיפור ישן ומרגש שלא תוכל להניח לו, עד שיתברר עד תומו.

מחבר/ת לורנה קוק
מק"ט מוצר 124500002781
שם יצרן תכלת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הפילוסוף המאוהב
     אפשר להבין ללא קושי איזה סוג של אתגר יכול היה לגרום לכתיבת ארבעת המכתבים האלה. תישאל השאלה אם גבר מאוהב בן חצי מאה יכול לא להיות מגוחך. נראה היה לי שאפשר להיות מופתע בכל גיל, עד כדי שטרדן קשיש אפילו יכתוב ארבעה מכתבי אהבה, ויעניין את האנשים ההגונים, אך הוא אינו יכול להמשיך עד מכתב שישי בלי להתבזות. איני חש צורך לפרט כאן את סיבותיי, שבהן אפשר לחוש בקריאת המכתבים הללו. אחרי קריאתם אפשר יהיה לשופטם. 

    ז'אן־ז'אק רוסו

    ב"מכתבים לשרה" בא לידי ביטוי הפער הקיים בין הדימוי העצמי של כותב המכתבים ובין השתקפותו בעיניה של הנמענת לה הם מיועדים. בתהליך שהוא עובר, הפילוסוף המאוהב, הפגוע והמושפל חש שחל בו שינוי עמוק, והוא מוצא את כבודו האבוד וגם שלוות נפש והשלמה עם מצבו – כך לפחות הוא טוען.

    את "מכתבים לשרה" חיבר רוסו בתאריך לא ידוע, אך בכל מקרה לפני ינואר 1765, מועד שבו רוסו מזכיר אותם ברשימת כתביו המיועדת להוצאה לאור של כל כתביו. ועם זאת קובץ המכתבים הקטן הזה לא ראה אור בימי חייו. 

    ר"מ

    המחיר שלנו: 51