התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • סיפורה של הפוליטיקה הישראלית - עמית סגל

סיפורה של הפוליטיקה הישראלית - עמית סגל

מק"ט מוצר: 9789655995978
אנחנו אלופי העולם בפוליטיקה, עם הכי הרבה בחירות לנפש. בזמן הקורונה הלכנו יותר פעמים לבית הספר כדי להצביע מאשר כדי להוריד את הילדים.

אבל עד היום אין מילה בעברית לפוליטיקה. ולא רק מילה, גם ספר לא היה.
עכשיו יש.

סיפורה של הפוליטיקה הישראלית הוא ספר דרמטי, משעשע, מותח וסוחף: על הניצחונות והטרגדיות של הגברים והאישה שעמדו בראשות הממשלה.
מבן גוריון, דרך נתניהו ועד למהומה חסרת התקדים של השנתיים האחרונות שהסתיימה בינתיים בהשבעת ממשלה חסרת תקדים.
ועלינו, הישראלים, שבחרנו בהם, ואז בחרנו לשלוח אותם הביתה.
בכל פרק נחשפת החלטה פוליטית אחת שקיבל ראש ממשלה אחד. ההחלטות האלה שינו את חיינו לתמיד והפכו את ישראל למה שהיא.

מחבר/ת עמית סגל
מק"ט מוצר 9789655995978
שם יצרן הוצאה עצמית
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • משנה תודעה: רשימות מהרנסנס הפסיכדלי

    משנה תודעה: רשימות מהרנסנס הפסיכדלי הוא הספר העברי (והבינלאומי) הראשון שמציע מבוא מקיף לסוגיות המרכזיות של ההתעוררות הפסיכדלית בת זמננו – במדע, ברפואה, ברוח ובתרבות. בגישה פתוחה, סקרנית וקליידוסקופית, צולל הספר אל תוך השאלות הגדולות שמעוררת הפסיכדליה: מהן ההבטחות של החוויה הפסיכדלית? אילו אופקים חדשים היא פותחת לאדם ולחברה? וכיצד ניתן לנווט בה באופן מטיב? באופן קולח, מעורר מחשבה וייחודי, מצייר משנה תודעה פורטרט מקיף וצלול של הפסיכדליה במאה ה־21 ומשמש מורה נבוכים חיוני לכל מי שמבקשים להבין את עולמה המתעורר של התודעה.

    ד״ר עידו הרטוגזון הוא מרצה בכיר בתוכנית למדע, טכנולוגיה וחברה באוניברסיטת בר אילן. הרטוגזון עוסק מזה 20 שנה במחקר של ההיסטוריה והתרבות הפסיכדליים ועבודתו זכתה למוניטין והשפעה בינלאומיים. ספרו טכנומיסטיקה (הוצאת מדף, 2009) היה הספר העברי הראשון שעסק בנושא הפסיכדלי והיה לאבן דרך בהתפתחות התחום בארץ. ספרו American Trip: Set, Setting and the Psychedelic Experience in the 20th century  פורסם ב-2020 בהוצאת MIT וזכה לביקורות משבחות. מאז 2021 מפרסם הרטוגזון טורים וכתבות בנושא הרנסנס הפסיכדלי במוסף גלריה של עיתון הארץ.

    המחיר שלנו: 67