התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אנשים שאנחנו פוגשים בחופשה - יד שניה

אנשים שאנחנו פוגשים בחופשה - יד שניה

מק"ט מוצר: 125457
30 ₪
אין במלאי
לפופי ולאלכס אין שום דבר במשותף. היא חסרת מעצורים, הוא שקט ומאופק.
היא חולמת לטייל בעולם, הוא מעדיף להישאר בבית עם ספר. איכשהו, הם הפכו לחברים הכי טובים.

בכל קיץ, במשך עשור, הם יצאו יחד לחופשה: לפעמים יוקרתית (פופי היא כתבת במגזין תיירות - והתקציב בהתאם), לפעמים קצת פחות (אלכס הוא מורה - והתקציב בהתאם).
כך או כך, שניהם תמיד חיכו לשבוע הזה כל השנה, גם אם המלון לא היה משהו, או שהאוטו השכור לא התניע.
עד אותה חופשה גורלית לפני שנתיים, שאחריה הפסיקו לדבר. כשאלכס מסכים, להפתעתה של פופי, לצאת לעוד חופשה יחד, יש לה הזדמנות לתקן הכול - אם רק תצליח להתעלם מהאמת הגדולה שתמיד עמדה בשקט באמצע מערכת היחסים שלהם.

האם יש דרך לשקם את החברות ביניהם?
ואולי מה שהם רוצים זה בכלל לא להיות החברים הכי טובים, אלא יותר מזה?

אנשים שאנחנו פוגשים בחופשה הוא רומן על חברות, על אהבה ועל התבגרות, שמעניק את התחושה החמימה השמורה בדרך כלל לחופשות הטובות ביותר.

הספר כיכב בראש רשימת רבי־המכר של הניו יורק טיימס ותורגם לשפות רבות.
אמילי הנרי, מחברת רב־המכר העולמי רומן קיץ, הצליחה גם הפעם לרקוח את השילוב המושלם של צחוק, בכי, רגישות ושנינות, ויצרה מכל אלה ספר מבריק ומענג - לימי חופשה ולכל יום אחר.

מחבר/ת אמילי הנרי
מק"ט מוצר 125457
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים