התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בין חברים - יד שניה

בין חברים - יד שניה

מק"ט מוצר: 123085
35 ₪
אין במלאי
בקובץ הסיפורים בין חברים חוזר עמוס עוז אל המקום ואל הזמן שבהם צמחה יצירתו: אל הקיבוץ של סוף שנות החמישים.

שמונת הסיפורים שבקובץ מתרחשים בקיבוץ הדמיוני יקהת, ומשרטטים דיוקנאות מפליאים בעדינותם של נשים וגברים החולמים חלומות אינטימיים וחווים מכאובים פרטיים בצלו של אחד החלומות הקולקטיביים הגדולים בתולדות המאה העשרים.

אב מבוגר שבתו הצעירה עוברת להתגורר עם חבר קיבוץ בן גילו;
אישה הכותבת מכתב מצמרר לאישה שלמענה נטש אותה בעלה;
ילד חוץ היוצא לבקר את אביו בבית חולים לתשושי נפש;
גנן מזדקן הנושא על כתפיו את כל אסונות העולם.

כל אחד מן הסיפורים הפרטיים האלה הוא פנינה של אנושיות ספרותית ויחד הם נשזרים למחרוזת שהיא גם דיוקן של רעיון ושל תקופה.

מחבר/ת עמוס עוז
מק"ט מוצר 123085
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • קוצץ החוטים - יד שניה
    "זה לא משנה אם הוא היה שטן או מלאך, אני ארדוף אחרי הרוצח שלו כי זה התפקיד שלי."

    כאשר רב פקד שולי ברזני מוזנק למפעל קטן בחדרה הוא מגלה בחזיתו את גופתו של עד המדינה שלו, שי סימן טוב, רואה חשבון נכלולי ואיש מפתח בפרשת פשע מאורגן מסועפת, אותה הוא חוקר.

    הנחת העבודה של שולי והצוות שלו ביאחב"ל היא שמדובר בחיסול של העולם התחתון, אבל הם נאלצים לבחון אותה מחדש לאור הסודות והשקרים הרבים המסתתרים במפעל הקטן, ששי סימן טוב היה אחד מבעליו. הרצח, שנראה פשוט לכאורה, הופך לתעלומה מסובכת ורצופת דרמה ומפנים, שבמרכזם דמותו המורכבת של שי סימן טוב או כפי ששולי נהג לכנותו, "העכברוש הקרימינלי".

    לשי לא חסרו שונאים: אשתו היפהפייה וחובבת ההימורים שחשקה בכספו; עובדים ממורמרים שהתעמר בהם; עובדות שהטריד מינית; שותפים מבוגרים שהוליך שולל; אנשים שסחט; פושעים המחפשים נקמה – נראה שאף אחד לא הצטער על לכתו לעולם שכולו טוב, אך מי מכל אלו לקח את היוזמה לידיו וקצץ את חוט חייו, ומדוע?

    קוצץ החוטים הוא הספר השלישי בעלילותיו של רב פקד שולי ברזני, הרווק הנצחי והרגיש, המכור לעבודתו ביאחב"ל ונתון בחיפוש מתמיד אחר תשובות. אולי הפעם שולי ימצא אותן במקום מפתיע...

    בספרה השלישי, מיכל לוי־שלו ממשיכה להעמיק את דמותו רבת הפנים של שולי ולשרטט בכישרון וברגישות עלילה קולחת, קצבית ומפתיעה. משעשעת, אך כזו שאינה מהססת להציב שאלות נוקבות על טבע האדם ומורכבותו.
    המחיר שלנו: 40