התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הנסיך - יד שניה

הנסיך - יד שניה

מק"ט מוצר: 119563
30 ₪
אין במלאי
גופתו של מדינאי בכיר נמצאת צפה בבריכה שלמרגלות מגדל מגוריו.
חקירת המוות חושפת נערת פיתוי, פוליטיקאים ציניים, עבריינים מכל הסוגים, ומעורב בה עיתונאי אידיאליסט שמחליט לפענח את התעלומה בכל מחיר.

אל העיתונאי חוברים שני זוגות אוהבים, העובדים כעוזרים פרלמנטריים של חברי כנסת יריבים.
המוות המסתורי מעמיד במבחן את אהבתם, שכל התככים הפוליטיים לא יכלו לה. טינות ישנות צפות ועולות, וחשדות מייסרים מתעוררים: האומנם התאבד המדינאי, או שמא נרצח? מי מבין הארבעה מעורב בכך, ומה עוד הוא מסתיר מחבריו?

הנסיך הוא רומן מרתק הבוחן את החברות והאהבה דווקא בזירה ההפכפכה והבוגדנית ביותר - הפוליטיקה.
אורלי קראוס-ויינר רוקמת כדרכה עלילה ריאליסטית סוחפת, גדושה ביצרים וברגשות עזים, שמציבה מראה אכזרית מול חיינו.

מחבר/ת אורלי קראוס ויינר
מק"ט מוצר 119563
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • רצינות ההומור - יד שניה
    "לכתוב על הומור זה כמו להניח כנפי פרפר מתחת לזכוכית מגדלת: המחקר עשוי להרחיב את הידע המדעי, אך יופיו של הפרפר יימחק, הוא לא יתרומם יותר", כתבה הסופרת, המתרגמת והעיתונאית הנפלאה רות בונדי בפתח הדבר של "רצינות ההומור", הספר האחרון שאת כתיבתו השלימה לפני מותה.
     
    למרות זאת, החליטה בונדי לחקור את שורשי ההומור הצ'כי המפורסם ואת השפעתו על ההומור של היהודים הצ'כים. בגיל 93, מצוידת בחוכמת חיים, ידע עצום והומור צ'כי דק אך נוקב, יוצאת בונדי למסע מרתק שבו היא מלהטטת בין קורותיהם וכתביהם של מיטב הסופרים הצ'כים, שרבים מהם נחשפו לקהל הישראלי באמצעות תרגומיה. מקארל צ'אפק ועד האשק ו"החייל האמיץ שווייק", ממילן קונדרה ועד בוהומיל הראבאל, מיאן נרודה עד ואצלב האוול. וגם קפקא, כמובן. ובעזרת כל אלה, היא חוזרת לסיפור חייה שלה.
     
    האם יש הומור של עם? עד כמה משפיעים עליו בירה ("שאלת מיליון הליטרים") ומשטרים דיקטטוריים? האם גם בשואה אפשר היה להשתמש בהומור והאם המציאות הישראלית עדיין מאפשרת התייחסות הומוריסטית?
     
    רצינות ההומור הוא ספר קטן־גדול, קליל־רציני, מתוק־מריר, מצחיק־עצוב, שכל חובבי הספרות הצ'כית וכתיבתה של רות בונדי ימצאו בו הנאה ועניין גדולים מאוד.
     
     
    רות בונדי נולדה בפראג ב־1923, שרדה את גטו טרזין ואת מחנות הריכוז בירקנאו וברגן בלזן, וב־1949 עלתה ארצה. זמן קצר לאחר מכן החלה לעבוד בעיתונות, ובמשך שנים רבות היתה בעלת מדור אישי ב"דבר השבוע". בין ספריה ארבע ביוגרפיות, מחקרים בתולדות יהודי צ'כיה, ספר בישול ועשרות תרגומים ממיטב הספרות הצ'כית. כלת פרס סוקולוב לעיתונות, פרס יצחק שדה לספרות צבאית, פרס ראש הממשלה לסופרים עבריים ופרס טשרניחובסקי לתרגומי מופת.
     
    רות בונדי הלכה לעולמה בנובמבר 2017.
    המחיר שלנו: 30