התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הגלויות - יד שניה

הגלויות - יד שניה

מק"ט מוצר: 125704
30 ₪
אין במלאי
הרומן הגלויות מגולל את סיפורה האמיתי של אישה, שתוך כדי שיטוט מקרי באתר בית מכירות פומביות נתקלת בגלויות ישנות שנשלחו לאימה כשהייתה ילדה.

העבר שנוקש על חלונה מטלטל את שגרת חייה השלווים ושולח אותה למסע חיפוש אחר זיכרונות אבודים.
היא מתחקה אחר חייה של אימה, שהצליחה להימלט מגרמניה הנאצית לאנגליה.

אתגרי החיים בארץ הזרה והגלויות המגיעות מבית הוריה מציבים בפני אימה התמודדות יומיומית, כאשר על נעוריה הפורחים ושמחת החיים שלה מעיבה הדאגה לבני משפחתה שנותרו מאחור.

מחבר/ת רותי רבינוביץ
מק"ט מוצר 125704
שם יצרן אוריון
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • יאיר בן יאיר - יד שניה

    "בן של טרוריסט", ליוותה הקריאה את יאיר שטרן בימי ילדותו. אביו, אברהם "יאיר" שטרן – הלוחם ומנהיג לח"י – נרצח בידי הבריטים בטרם נולד. שטרן גדל בצלה של המחתרת, בימים של הדרה ועוינות כלפי מורשת אביו, כאשר הממסד כולו ביקש למחות כל זכר ממנו.

    עקב בצד אגודל השתלב שטרן בעיתונות ובעולם התקשורת, עבר מדיווחים ממשחקי כדורגל לתפקידי עריכה, יצא לשליחות מיתולוגית בוושינגטון והגיע אף לניהול הטלוויזיה הישראלית, על שלל הסיפורים מסמרי השיער שייצרה. הוא חזה בצמיחתה עד למותה ואחר כך המשיך בפעילות מרתקת, שאותה הוא פורש בספרו.

    במלאות 80 שנה לרצח אביו, כשהוא משמש יו"ר העמותה למורשת לח"י וחלליה, יוצא יאיר בן "יאיר" למסע בעקבות סיפורו המשפחתי, הנשזר בסיפורה של המדינה ובסיפורה של התקשורת הישראלית. בשפה קולחת, גדושה בהומור, הוא חולף בתחנות חייו, עד לסגירת המעגל וההכרה במורשתו של אביו כחלק ממורשת המאבק להקמת מדינת ישראל.

    יאיר שטרן, נולד לאימו רוני ברמת גן, ביולי 1942, חמישה חודשים לאחר רצח אביו. נשוי לדסי, אב לארבעה ילדים וסב לשבעה נכדים. מתגורר בירושלים. זהו ספרו הראשון.
    המחיר שלנו: 40