התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הודו יומן דרכים - יד שניה (הוצאת שנות ה-50')

הודו יומן דרכים - יד שניה (הוצאת שנות ה-50')

מק"ט מוצר: 125837
40 ₪
אין במלאי
זה איננו ספר מסע רגיל, גם לא ספר תיירות.

עזריאל קרליבך חדר לתוך הודו אחרת, הודו בה מיליוני בני אדם משתכשכים באלפי שנות היסטוריה, כדי ליצור ערב-רב של תרבויות.
הודו זו, של תרבויות, משמשת לו נייר-לאקמוס לבחינת המערב...

קשה כיום, לדור הצעיר שלא ידע ולא קרא את האיש, להסביר את מעמדו של קרליבך בציבור הישראלי של שנות הארבעים והחמישים.
בעידן הטלוויזיה, כאשר גיבורי הקהל הם מגישי החדשות, אין העיתונות נהנית עוד מהמוניטין והעוצמה שהיו מנת חלקה בתקופת היוקרה של המלה הכתובה.

קרליבך היה נסיכם של מושכי העט.
כל מאמר שכתב היה מאורע בזעיר אנפין, שבעלי השררה חרדו מפניו ורבבות אזרחים מן השורה ציפו לו, קראו אותו בצמא, התווכתו עליו וציטטו אותו - וחיכו למאמרו הבא.

כאשר מת וארונו יצא מבית-הכנסת הגדול בתל-אביב, נסתם רחוב אלנבי באלפי קוראים אבלים, שמעולם לא פגשוהו, רק קראו אותו נאמנה וראה בו שופר ומורה נבוכים...
מחבר/ת עזריאל קרליבך
מק"ט מוצר 125837
שם יצרן עם עובד
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • חולם בעיניים פקוחות - יד שניה

    הוא הגיע לבית של ניר בריצה, מזיע ונוטף עם הטירוף המוכר בעיניים.
    "חכה רגע," ניר אמר, "תשתה משהו."
    ג'ינג'י אפילו לא התיישב. "החלטתי," הוא אמר. "אני הולך להקיף את העולם על אופניים."
    "אבל ג'ינג'י," ניר השתדל לשמור על ארשת פנים הגיונית, "אתה לא יודע לרכוב."
    "בסדר גמור," ג'ינג'י חייך וסוף־סוף התיישב על הספה, "יהיה לי את כל העולם ללמוד."


    רועי סדן הוא הג'ינג'י שהקיף את העולם על אופניים. אולי שמעתם עליו, אולי הכרתם אותו, אולי פגשתם אותו בדרך. בספר המסע הזה תקראו את הג'ינג'י הזה בעצמו, כפי שכתבה במיומנות ובכישרון טל בדיחי. תקראו אותו מתגעגע, מתייאש, מאושר, מתאהב, נופל, נכנע ושוב קם.


    חולם בעיניים פקוחות הוא סיפור מלא צבע והשראה על פרא אדם שובה לב, על גלגלי אופניים שהקיפו את העולם ועל נאמנות ואהבה. זה סיפור על ג'ינג'י ועל המסע שלו, על משפחה וחברי אמת שבנחישות ומסירות שאין דומה להן הצילו את חייו, דאגו לשיקום שלו ועזרו לו לעלות מחדש על האופניים.


    טל בדיחי (1987) ילידת מושב קשת ברמת הגולן, נשואה לקובי ומתגוררת בתל אביב. זהו ספרה השלישי. קדמו לו עגלות (הוצאת מודן) וכמעט טוב מאוד (הוצאת שתיים).

    המחיר שלנו: 40